Cum te machiezi pentru seară?

1 63961 original jpg jpeg

Machiajul de seară este complet diferit de cel cu care te duci la birou şi mult mai accentuat ca acela cu care te-ai obişnuit în weekend. O privire accentuată, bine definită şi uşor dramatică, realizată pentru machiajul de seară te va plasa în centrul atenţiei oricărei petreceri. Încearcă!

Iată cum obţii un machiaj simplu şi de efect:

Cumpără-ţi un kit de farduri de ochi,cu 3 nuanţe,din aceeaşi familie cromatică,care să se potrivească cu ochii tăi,dar şi cu ce urmează să îmbraci.

Pudrează-ţi pleoapele! Creând pentru acestea o bază din pudră,te asiguri că fardul va sta la locul lui mult timp după aplicare.

„Încarcă-ţi” pensula cu cea mai deschisă dintre nuanţe şi scutur-o pentru a îndepărta excesul de fard. Aplică culoarea în acelaşi fel cum ai aplicat şi pudra,deci pe toată pleoapa.  

Următorul pas este cea de-a doua nuanţă,cea intermediară. Aplică fardul „mediu” de unde cresc genele şi până deasupra globului ocular,sub osul sprâncenei.Cu ajutorul pensulei,ai grijă să amesteci această nuanţă,ce cea de dedesubt.

Alege la sfârşit şi ultima nuanţă,cea mai închisă,scutură bine pămătuful şi aplică fardul deasupra genelor,pentru a obţine o linie curbată şi întunecată.

Aplică o cantitate mică de fard întunecat din colţul extern al ochiului şi până aproape de  sprânceană. Acest lucru va face ca ochii să pară mai mari şi accentuează culoarea lor.

Dacă vrei,poţi aplica şi dermatograf după acest pas. Vrei ceva mult mai intens?,îţi sugerez să încerci un tuş negru,mat. Mascara nu trebuie uitată niciodată! Dacă ai nevoie de rezistenţă mai mare,aplică două straturi!



Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg