Dă rezistenţă culorii părului tău!

1 59338 original jpg jpeg

Ai fost la coafor, ai obţinut o culoare superbă, cu care te mândreşti, însă... nu pentru mult timp! Rădăcinile încep să se vadă fix când nu te aştepţi şi, de multe ori, nu ai bugetul necesar unei reîmprospătări? Ce faci în situaţia asta?

Curăţăşi dă-i culoare,în acelaşi timp

Poţi găsi pe piaţă anumite formule-praf de şampon,care în timp ce le aplici pe păr,ţi-l şi colorează. Acestea se găsesc în patru nuanţe de obicei:negru,maro,blond şi alb (da,s-ar putea să nu găseşti nuanţe şi de roşcat,din păcate).

Pulverizează produsul de la o distanţă nu foarte mare şi... gata! Adio,rădăcini decolorate! Lasă-l să se usuce şi îndepărtează surplusul.

Acest tip de şampon aderă foarte bine la sebumul propriu al scalpului,aşa că ar trebui să aplici produsul fix în ziua în care te decizi să te speli pe cap.

Foloseşte spray

Caută unul făcut din ingrediente naturale-fără alcool,amoniac,peroxid,parabeni,sulfaţi-recomandat chiar şi femeilor însărcinate.

Acest produs este rezistent la apă,ceea ce înseamnă că nu va dispărea odată cu transpiraţia din timpul verii.

Schimbă-ţi cărarea

Poate ai observat că părul grizonat tinde să crească pe porţiuni. Dacă îţi schimbi cărarea,poţi masca rădăcinile decolorate.

De asemenea,dacă ai părul ondulat sau creţ,renunţă la foehn între programările de la salon. În felul acesta,obţii un look mai natural şi o culoare mai rezistentă în timp.

Ai grijă ca părul să nu fie nici foarte strălucitor,dar nici foarte gras la rădăcini,pentru că aceste două aspecte vor evidenţia şi mai mult decolorarea.

Foloseşteun luciu de păr

Dacă eşti brunetă sau roşcată,produsele pe bază de luciu îţi vor acoperi în proporţie de 70% rădăcinile şi vor da o textură mai moale şi mai fină firelor grizonate.

Aplică luciul după ce te-ai şamponat. Foloseşte-l în duş de fiecare data când îţi speli părul,dar nu mai puţin de trei ori pe săptămână.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg