Dan Finţescu, guest star în videoclipul piesei “Vocea ta”, cântată de Cabron şi Voltaj

1 58101 original jpg jpeg

Prezentatorul emisiunii “Râzi şi câştigi”, de la Prima TV, a fost invitat să joace în videoclipul piesei “Vocea ta”, cântată de Cabron şi Voltaj.

Melodia este un  îndemn către fiecare tânăr să creadă în propriile visuri,să înţelegă că are responsabilitatea,dar şi puterea de a schimba lucrurile.

“Regia clipului este semnată de Iulian Moga,probabil cel mai rapid regizor cu care am lucrat vreodată. Ştie exact când are cadrul care îi trebuie. Îi sunt foarte recunoscător lui Cabron pentru că m-a invitat să apar în clipul lui,în compania unor oameni a căror muncă o stimez şi o respect şi,mai ales,într-o   piesă cu un mesaj atât de clar şi de frumos”,a spus Dan Finţescu.

Alături de vedeta Prima TV,în clip mai apar şi Smiley,Marius Moga,George Vintilă,Andrei Gheorghe,Vlad Craioveanu,Doc,Mihai Morar şi Deliric.  

“Filmările au fost extrem de plăcute,pentru că aşa m-am mai întâlnit cu oameni pe care nu-i văzusem demult şi am apucat să-i cunosc personal pe câţiva pe care nu apucasem în toţi anii ăstia”,a încheiat Dan Finţescu,pe care îl puteţi urmări în fiecare seară de luni până duminică,în emisiunea “Râzi şi câştigi”,de la Prima TV.