Dan Negru şi-a învăţat fiica să pescuiască

simeon stalpnicul png

Prezentatorul Antenei 1 este una dintre vedetele care aleg să-şi petreacă mare parte a vacanţelor în România. Dan Negru adoră zona Deltei Dunării unde chiar a făcut o escapadă cu familia weekendul trecut.

Moderatorul împreună cu soţia lui,Codruţa,şi-au dorit să-i dezvăluie micuţei Dara minunile Deltei. Dan Negru a ales complexul Delta Marina din Sfântu Gheorghe şi nu s-a sfiit să fie chiar el ghidul familiei sale în celebrul parc naţional.

La un moment dat,prezentatorul i-a luat locul skipper-ului Delta Marina,Alin Ionescu,şi a condus şalupa în care se afla împreună cu Dara şi soţia lui. Realizatorul împreună cu familia s-au plimbat prin rezervaţie în fiecare zi a vacanţei,timp în care Negru a parcurs aproximativ 400 km,dar a şi atins o vitează de până la 35-40 km/h. Micuţa Dara s-a bucurat extrem de mult să îl vadă pe tatăl său în postura de căpitan de şalupă şi a fost încântată de peisajul desprins parcă din basme.

În scurta lor vacanţă,o premieră pentru realizator a fost faptul ca şi-a învăţat fiica să pescuiască. Cei doi au petrecut o dimineaţă întreagă alături de reprezentanţii complexului Delta Marina,încercând să prindă diferite specii de peste specifice zonei Deltei. Astfel lecţia de pescuit s-a transformat pentru Dara într-una de ştiinţele naturii.

Citeşte şi:

Campioanele Doina Melinte şi Nicoleta Grasu invitate la “S.O.S.,sănătatea mea!”

Andra a lansat un nou videoclipRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg