Dana Rogoz s-a căsătorit!

1 51965 original jpg jpeg

Într-o rochie superbă, într-un decor de poveste, înconjurată numai de prieteni apropiaţi şi, mai ales, mai fericită ca niciodată, Dana Rogoz a trăit visul unei nopţi de vară la propria ei nuntă, organizată sâmbătă, 14 iulie, la Palatul Mogoşoaia.

„Sunt foarte fericită!”,a exclamat emoţionată mireasa,chiar la începutul serii. Totul este exact aşa cum am visat,exact aşa cum mi-am imaginat că o să fie la nunta mea!”  Dana şi,soţul ei,regizorul Radu Dragomir,şi-au pus tot sufletul în organizarea acestei petreceri,iar fiecare amănunt la care s-au gândit i-a făcut pe invitaţi să se simtă personaje într-un cadru mirific,de poveste.

Cortul alb,amenajat pe o pajişte imensă,a fost însufleţit de colivii şi becuri colorate,felinare şi ghirlande,precum şi rânduri întregi de ghivece cu flori de câmp,pe care invitaţii le-au primit în dar din partea mirilor,ca amintire. Multe dintre decoraţiuni au fost confecţionate de Dana însăşi,care a ţinut ca totul să fie cât mai personalizat. Culorile serii au fost verde deschis,lila lavanda şi ivoire.

796172089a3817495e35051df24ce455 jpg jpeg

Bufetul de dulciuri a impresionat prin bioşe şi biscuiţi,care nu au ieşit nici ele din tonul general. Totul în jur a lăsat impresia de vis,de reverie şi delicateţe,iar melodiile care au răsunat pe pajiştea de la Palatul Mogoşoaia au fost alese după placul invitaţilor.

0b2879ee350a3f69682edc8d6722ee76 jpg jpeg

Rochiţa purtată de Dana în ziua nunţii sale a fost o creaţie Parlor by Veronica Zaharia,iar buchetul a fost la fel de simplu şi frumos,mireasa purtând în păr,aşa cum a promis,o mică bijuterie vintage.

Adela Popescu şi Laura Cosoi,împreună cu alte trei prietene foarte bune ale Danei,au fost cele cinci domnişoare de onoare care i-au fost alături Danei în această zi minunată şi care au îmbrăcat la rândul lor rochii diafane,în culoarea lavandei. Pe cap,fetele au avut împletite coroniţe din floare de muşeţel.

f5bedb3289057138bddd0b9cb72b4db0 jpg jpeg

„Visul unei nopţi de vară” s-a împlinit pentru Dana şi Radu,care şi-au făcut apariţia la cortul alb la „bordul” unei biciclete roşii,cu două locuri,la care au pedalat atât mirele,cât şi mireasa.

Un alt moment impresionant al serii a fost dansul AbramburicăiDana Rogoz cu MagicianulMarian Râlea,care s-au lăsat cuprinşi,pentru câteva momente,de emoţiile trecutului. „Eu pot,eu sunt Magician!”,melodia pe care generaţii întregi de copii au fredonat-o în copilăria lor,a adus cu ea o parte din nostalgia,bucuria şi inocenţa acelor vremuri.

e5fdc81ebc13d5868f0bf54463c6d3fb jpg jpeg

De la această frumoasă petrecere nu au lipsit Andreea Esca şi Alexandre Eram,Cabral şi Andreea Ibacka,Adela Popescu şi Radu Vâlcan,Laura Cosoi,Amalia Enache,Iulia Vântur,Răzvan Fodor,Pavel Bartoş,Adelina Chivu,Alina Chivulescu,Aylin Cadâr,prietenii cei mai apropiaţi şi familiile celor doi miri. Aceştia au cântat,au dansat şi s-au bucurat împreună până dimineaţa.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg