Dani Oţil la Adevărul Live: „După ora 23.00, când termină Badea, oamenii nu mai sunt sinceri la televizor“

6 55155 original jpg jpeg

Dani Oţil, unul dintre cei doi prezentatori ai matinalului „Neatza cu Răzvan şi Dani“, de la Antena 1, a fost astăzi invitat la Adevărul Live, de la ora 15.00.

Prezentatorul TV a vorbit despre culisele show-ului „X Factor“,despre pasiunea sa pentru motoare şi sport,dar şi despre competiţiile de enduro la care participă.Alături de colegul său,Răzvan Simion,Dani Oţil va pleca la începutul lunii noiembrie în Marea Britanie. Cei doi vor ajunge în platourile „X Factor“,în Londra,locul unde Simon Cowell a creat talent-show-ul de succes.

Dani Oţil a mărturisit că ediţia de anul acesta a emisiunii X factor este una mult mai relaxată. „X Factor a devenit o emisiune mai relaxată. La început ne-a fost greu să-i convingem pe britanici,ei au venit,ne-au văzut la treabă,iar acum au lăsat armele jos. În acest sezon am avut voie să facem ce vrem,au fost momente în care am avut voie să intrăm pe scenă,asta pentru că am primit semnul de încredere şi de la domnii care se ocupă de emisiune. Cifrele arată că e mai bine să o facem mai româneşte.“

Noi suntem o echipă la X Factor,cei din jurul nostru au înţeles că ies momente foarte haioase şi în spatele scenii,sunt foarte multe momente care n-au intrat în primele ediţii tocmai din teama asta. În spate am încercat să facem lumea să se simtă bine. Poate nu întotdeauna îţi vine să dansezi cu un pinguin sau să asculţi un afon cum cântă la pian,Răzvan,dar asta îi face pe oamenii să se simtă mai în largul lui.

Despre plecarea în Londra pentru a vedea cum se face o emisiune originală X Factor,Dani Oţil spune că este foarte curios să vadă cum se realizează un show cu buget mare.

„Noi suntem nişte oameni pasionaţi de televiziune,o să vedem ce se întâmplă acolo,cum se fac emisiunile cu buget mare şi foarte mare. X Factor este un conglomerat şi există foarte multă ştiinţă,există foarte multă matematică aici,ca să înţelegi şi ca să pătrunzi această ştiinţă,cred că trebuie să fii acolo. În plus sunt şi un mare fan Nicole Scherzinger. În Antenă s-a născut o vorbă: «cu bani poate tot prostul». Ca buget,abia ne batem cu Mircea Badea şi el are doar o masă.“