Daniel Craig, ruşinat în faţa Reginei Elisabeta. De ce a râs suverana de „James Bond‟

1 regina jpg jpeg

Daniel Craig, actorul cunoscut pentru portretizarea impecabilă a spionului James Bond, nu a scăpat, de-a lungul carierei, de evenimente penibile. Chiar Regina Elisabeta l-a făcut, la un moment dat, să se ruşineze. Ce i-a spus monarhul?

Curajos pe marile ecrane, Daniel Craig a câştigat simpatia publicului odată cu rolul lui James Bond, celebrul agent 007. Cu această interpretare importantă, Craig a făcut o avere de milioane de dolari, lucru care îl plasează în topul celor mai bogaţi actori de la Hollywood. Dacă în filmul de renume, îi plac acţiunile îndrăzneţe şi riscante, în viaţa reală Daniel Craig este o persoană destul de timidă.

Citeşte şi: „Ce test a trebuit să treacă Daniel Craig la audiţiile pentru James Bond şi ce alţi actori l-au picat”

Invitat, de curând, în emisiunea „The Late Show‟, Craig a povestit despre întâlnirea cu Regina Elisabeta, care l-a făcut să pună ochii în pământ. 

Gluma pe care Regina Elisabeta a făcut-o cu „agentul 007‟

În dialogul cu gazda emisiunii, Stephen Colbert, Daniel Craig a povestit că a avut ocazia să o întâlnească pentru prima oară pe Regina Elisabeta, cu ocazia ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice din Londra, în anul 2012. Întrebat cum se comportă Regina, în mediul privat, actorul a spus că este „foarte amuzantă‟.

Citeşte şi: „FOTO Cum arată acum fetele lui Bond, femeile frumoase şi puternice care i-au fost alături agentului 007”

„Este o persoană foarte amuzantă. Voia să facă o glumă, aşa că a făcut o glumă despre mine. În timp ce ne pozam, ea a zis: Oh, nu! El este cel care nu zâmbeşte niciodată‟, a spus Regina, referitor la rigiditatea pe care Craig o prezintă pe marile ecrane.

Actorul a adăugat că s-a simţit jenat în acel moment, dar a apreciat simţul umorului pe care Majestea Sa îl are. „Asta chiar aşa este. A avut dreptate! Să ştiţi că până şi corgii ei de companie sunt foarte prietenoşi‟, şi-a amintit el.

Sursă foto: Shutterstock / Sursă video: Youtube