Datorii Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă a enumerat cui datora bani, înainte de moarte

Datorii Răzvan Ciobanu Creatorul de modă a enumerat cui datora bani, înainte de moarte jpeg

Creatorul de modă s-a stins din viaţă pe 29 apilie 2019, a doua zi de Paşte. Acesta a pierit într-un oribil accident de maşină. Din păcate, viaţa lui a luat-o în jos din nou, din vara lui 2018. Răzvan Ciobanu avea datorii şi se chinuia să scape de ele.

Datorii Răzvan Ciobanu

A fost nonconformist, dar niciodată nu a minţi. Singurul lucru pe care s-a chinuit să îl acundă în aceşti ani a fost dependenţa de stupefiante. Cât despre avere, venituri şi datorii, Răzvan Ciobanu a fost mereu o carte deschisă.

„Aşa cum nu m-am ferit cam niciodată să spun adevărul, nu o voi face nici de această dată. Am preferat să postez toate aceste lucruri pe paginile mele oficiale, scrise de mine (nu am o armată de PR, consilieri, etc. care să o facă pentru mine). Dacă am datorii?! Da, sigur! Îmi doresc ziua în care să pot spune că nu am… până atunci lucrurile stau cam aşa: datorez bani unor furnizori de piele, cu care mi-aş dori să pot colabora şi pe viitor. Ambii comercializează piele naturală.

Cui datora bani Răzvan Ciobanu

Apoi mai am o datorie măruntă, nu neînsemnată, la un petshop de unde obişnuiam să cumpăr hrană şi aşternut igienic pentru minunata mea Lili (ştiţi voi, pisica cheală). Cred că suma datorată nu depăşeşte 110-117 lei,  bani împrumutaţi (de la oameni de succes’ sau cunoscuţi în cercurile mondene, nu ştiu să am), dar este adevărat că am datorii personale în faţă a 3 sau 4 prieteni. Iarăşi să nu lăsăm loc de interpretări, sunt adunaţi probabil 3000€. Domnii/doamnele nu mă aleargă după ei, ne ştim de prea mulţi ani pentru a-şi imagina că aş dispărea cu acei bani ai lor.

Există şi nesăbuinţă în ceea ce fac, aşa că am şi un magazin (care aduce brandul meu preferat) şi acolo sunt în urmă cu plăţile. Aşa cum mai am şi o prietenă căruia trebuie să îi înapoiez săptămânal o suma de bani. Nu îmi iese tot timpul aşa cum îmi planific… În rest, ca noi toţi, o factură, o chirie, etc. Dar cel mai important este un om care m-a sprijinit financiar şi care m-a înţeles în perioadele mai puţin prolifice.

Citeşte şi: Cine a fost Razvan Ciobanu. Prima lui prezentare a fost la 19 ani, apoi a urcat pe culmile succesului

A… povestea cu Cătălin Botezatu este aproape încheiată, avem un caiet unde ne ţinem socoteliile şi din cei 10 mii, care periodic ies la iveală (de parcă ar folosi pe post de PR cuiva) au mai rămas (posibil) undeva la 1000 €. Sigur lista mea rămâne deschisă şi dacă am omis pe cineva (care îşi dorea să fie aici, printr-un sms cum că îşi da acordul, sunt pregătit să îmi asum orice)! Răzvan Ciobanu nu este omul care se dă bogat, sunt omul căruia îi plac obiectele scumpe şi pe care şi le doreşte pentru el, nu pentru a demonstra nimic nimănui. A… la fel de important! Sunt la fel de neşantajabil cum am fost 3 ediţii la rând, pe vremea când eram jurat la ‘Bravo, ai stil’, mă gândesc că este mai simplu cu cărţile pe masă, nu cu scuze… etc!” , a scris Răzvan Ciobanu, pe contul personal de Facebook.

Citeşte şi: Averea lui Răzvan Ciobanu. De ce a ajuns falimentar deşi avea afaceriRecente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg