David Schwimmer și Matt LeBlanc, din „Prietenii tăi”, au avut aceeași iubită?

Modelul Brandi Glanville susține că a fost iubita ambilor actori din serialul „Prietenii tăi”, iar experiența pe care a avut-o cu ei a dezgustat-o.

image

În timp ce purta o discuție cu Danny Pellegrino, în podcastul „Everything Iconic”, Brandi a început să vorbească despre trecutul ei amoros. Vedeta reality show-ului american „The Real Housewives Of Beverly Hills” a ținut să precizeze că a ieșit în oraș cu mai multe vedete de la Hollywood. Printre staturile pe care a reușit să le cucerească s-a numărat, se pare, și actorul Gerard Butler, cu care ea spune că a avut „o săptămână plină de distracție”.

„Am iubit mult la viața mea, m-am sărutat cu multă lume. De pildă, m-am sărutat cu unul dintre bărbații din «The Notebook», nu pot să spun cu cine, doar că nu era cu nimeni atunci… Am ieșit în oraș și cu Ben Stiller o vreme”, a povestit vedeta TV despre viața ei intimă.

Printre cei care nu i-au rezistat farmecului ei personal s-ar număra și David Schwimmer și Matt LeBlanc. Ce-i drept, nu știm amănunte de la ei, având în vedere că amândoi țin la discreție. Însă Brandi are destule de povestit despre relația cu ei…

image

În ceea ce privește timpul petrecut cu Mat… ei bine, n-a fost vorba decât despre o singură întâlnire amoroasă între ei. Ea susține că totul s-a schimbat între ei când LeBlanc a început să-și împartă înghețata cu câinele lui.

Glanville a vorbit despre asta în Page Six: „Ne-am întors acasă la el, el l-a lăsat pe cățelul lui să-i lingă înghețata și eu am ieșit pe ușă când s-a întâmplat asta. Mi-am zis că nu se poate așa ceva. Urma să facem sex și apoi câinele i-a lins înghețata, după care și el a lins aceeași înghețată, iar eu am zis că nu suport așa ceva”, a povestit fostul model.

image

Legat de relație pe care a avut-o cu David Schwimmer, și ea a fost ciudată, pentru că Glanville a considerat aiurea ca actorul să fie machiat la întâlnirea cu ea. „Era machiat! Avea baton corector întins pe față, în timpul zilei, era vizibil, și asta m-a enervat de-a dreptul. Știu că e actor, că e obișnuit să fie pe platoul de filmare și să fie machiat, dar eu nu sunt obișnuită cu bărbați machiați. Atunci m-a deranjat asta”, a conchis femeia.

Matt LeBlanc n-a confirmat, dar nici n-a negat ceea ce a povestit Brandi Glanville despre el, iar reprezentanții lui David Schwimmer s-au grăbit să infirme toate acuzațiile care ia s-au adus actorului cu această ocazie. Pe cine să credem oare?!

foto - ShutterstockRecente

Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg