De ce îşi urăşte Bill Murray rolul din filmul „Ziua Cârtiţei”. Are legătură cu fosta căsnicie

1 bill murray jpg jpeg

Îţi aminteşti comedia „Groundhog Day” (1993), despre reporterul de televiziune trimis pe teren să relateze întâmplările petrecute de „Ziua Cârtiţei”? Firul acţiunii se repetă la nesfârşit, până când eroul pricincipal îşi dă seama că este blestemat. Filmul a câştigat numeroase premii importante pentru scenariul original şi s-a bucurat de multă notorietate în întreaga lume. Cu toate acestea, Bill Murray, care l-a interpretat pe eroul principal din film, a urât de-a dreptul acestă comedie şi chiar propriul rol!

Se spune despre „Groundhog Day” că este o comedie savuroasă, cu glume bune, care reuşeşte să te ţină cu zâmbetul pe buze până la finalul filmului. Faptul că personajul principal, Phill Connors repetă la nesfârşit aceeaşi situaţie neplăcută cu aceleaşi persoane şi cu aceleaşi acţiuni în fiecare zi, ne poate face să înţelegem că morala filmului este despre bucuria cu care trebuie să facem lucrurile cotidiene.

Actorul Bill Murray avea o altă viziune despre film

Surprinzător, în ciuda notorietăţii filmului „Groundhog Day”, actorul Bill Murray ura pelicula. Nu numai că nu a fost deloc mulţumit de produsul final, dar i s-a părut de-a dreptul „mizerabil” scenariul. Ce l-a făcut pe Murray atât de nemulţumit de un film care are o poveste atât de amuzantă? Este vorba despre mai mulţi factori. În primul rând, între Murray şi scenarişti era vorba de o percepţie creativă diferită. Actorul îşi dorea ca „Groundhog Day” să fie un film care te pune mai mult pe gânduri, tipul de film care te face să îţi ridici un semn de întrebare despre viaţă şi existenţa noastră. Se pare că Bill nu a fost de acord cu viziunea comică a regizorului Harold Ramis, care era unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. Actorul a încercat constant să convingă echipa de creaţie să privească proiectul în mod diferit. Există speculaţii conform cărora lui Murray nu i-a păsat deloc de acest film: „Uneori, Bill era doar iraţional de rău şi indisponibil; întârzia constant în platou”, declara regizorul Harold Ramis, câţiva ani în urmă.

Despărţirea de fosta soţie l-a tulburat emoţional

În timpul filmărilor, Murray se confrunta şi cu o mare problemă în viaţa personală, care ar fi putut fi o cauză pentru dezgustul său faţă de film şi de întâmplările pe care personajul său, Phill, trebuia să le suporte în repetate rânduri. Actorul se afla în mijlocul divorţului de prima sa soţie, Margaret Kelley, cu care are doi copii. Potrivit colegilor lui, orice stres personal al lui Bill devenea rapid evident pe platourile de filmare. Ei spun că actorul şi regizorul se contraziceau des cu privire la modul în care o anumită scenă trebuia să se desfăşoare.

Sursă foto: Shutterstock 

Sursă video: YoutubeRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg