De ce nu clipește Jenna Ortega în serialul „Wednesday‟: „Nu mi-am dat seama că o fac”

Jenna Ortega (20 de ani), protagonista serialului „Wednesday”, și-a impresionat fanii cu o calitate remarcabilă - actrița nu clipește în nicio scenă din cele opt episoade. Cum a reușit această performanță, dar și cum i-a venit ideea? 

image

În serialul „Wednesday” sunt prezentate aventurile familiei Addams, care o au în centrul acțiunii pe adolescenta macabră Wednesday Addams, ce încearcă să-și stăpânească puterile supranaturale trecând prin multe peripeții.

Serialul a fost filmat în România și poate că nu îți poți lua ochii de la el, la fel cum nici Wednesday nu își poate lua ochii de la tine! De ce spunem asta? Pentru că actrița Jenna Ortega a reușit performanța să nu clipească în nicio scenă filmată. 

De ce nu clipește Jenna Ortega în „Wednesday” 

Într-un interviu pentru „Teen Vogue”, actrița Jenna Ortega a povestit că ea și cu regizorul Tim Burton au hotărât ca Wednesday să nu clipească: „La un moment dat, în primele două săptămâni de filmare, am făcut o filmare în care nu am clipit deloc” și-a amintit Ortega: „Și Tim a spus «Nu vreau să mai clipești». 

Vezi și: „Christina Ricci, despre noua generație de la Hollywood: „O, Doamne, asta este uimitor! Avem voie să facem asta?”

Inițial, Jenna Ortega nici măcar nu și-a dat seama de ceea ce făcea: „Chestia cu clipirea este că nu mi-am dat seama că o fac. S-a întâmplat pentru că de fiecare dată când începeam o filmare, îmi resetam fața. Practic, îmi lăsam toată presiunea pe mușchii feței, iar lui Tom i-a plăcut foarte mult când mă uit prin sprâncene. Este intimidant”, a continuat vedeta, care a mai spus că: „În mod clar, l-a atins cu ceva și am avut atât de multă încredere în opinia lui, pentru că el este Tim Burton”. 

Jenna Ortega, predestinată să o joace pe Wednesday? 

În cadrul interviului, Jenna Ortega a mai spus că persoanjul i s-a potrivit perfect, deoarece i s-a întâmplat de mai multe ori, ca în trecut, să fie comparată cu Wednesday, datorită seriozității sale: „Am fost mereu comparată cu Wednesday pentru că oamenii nu își pot da seama când vorbesc serios sau când sunt sarcastică”, a povestit Jenna. 

Citește și: Cum arată acum Lisa Loring, cea care a jucat-o pe Wednesday, în serialul de succes „Familia Addams”

Din distribuția serialului fac parte actori, precum: Catherine Zeta-Jones (Morticia Addams), Luis Guzmán (Gomez Addams), Gwendoline Christie (Larissa Weems), Christina Ricci sau Emma Myers (Enid Sinclair). 

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Elizabeth Hurley  jpg
obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg