De ce nu le-a plăcut lui Jennifer Aniston şi Courteney Cox să filmeze în Friends cu Jean-Claude Van Damme

2 friends ok jpg jpeg

Jennifer Aniston, actriţa care a personificat personajul Rachel Green, şi Courteney Cox, care i-a dat viaţă Monicăi Geller, au declarat că au întâmpinat dificultăţi în a lucra cu Jean-Claude Van Damme, în timpul celui de-al doilea sezon al sitcomului Friends.

Jean-Claude Van Damme nu a lăsat cea mai bună impresie echipei din Friends, mai precis celor două prietene de-o viaţă şi de platou, Jennifer Aniston şi Courteney Cox. Van Damme a avut un rol de invitat în serial, în anul 1996, portretizând o versiune a sa în episodul: „The One After the Superbowl: Part 2‟.

În episod, Monica (Cox) şi Rachel (Aniston) îl întâlnesc pe Van Damme pe un platou de filmare. O neînţelegere le face pe cele două să lupte pentru atenţia eroului de acţiune. Chiar dacă Phoebe (Lisa Kudrow) a încercat să le deschidă ochii şi să le spună că devin ridicole, cele două ajung ca pe parcursul episodului să îl urce pe Van Damme pe un piedestal.

Abia când vedeta din „Street Fighter‟ sugerează o aventură în trei, Rachel şi Monica decid să renunţe la orice legătură cu celebrul actor din film. Privind înapoi spre episod, regizorul a dezvăluit că Van Damme nu a avut parte de gloria la care se aştepta pe platoul de filmare Friends.

Ce a făcut Van Damme

Michael Lembeck şi-a amintit că celebrul actor era destul de dificil de gestionat. În plus, Van Damme s-a dovedit a fi nepregătit şi neprofesionist. Dar, mai îngrijorător, Lembeck a punctat un incident, în urma căruia Van Damme le-a făcut pe Aniston şi pe Cox să se simtă incomod. În scenele bonus care nu au mai fost difuzate, Van Damme le sărută pe Rachel şi pe Monica, iar gesturile de tandreţe nu au fot cele scontate.

„Este nepregătit şi arogant! Dar iată povestea pe care vreau să o împărtăşesc: Îi filmam pe el şi pe Jennifer, mai întâi. Apoi, ea s-a apropiat de mine şi mi-a spus <<Lem, Lem, mi-ai face o favoare şi i-ai cere să nu îşi bage limba în gura mea când mă sărută?>> Îi spun că totul este în regulă, dar că este o scenă rapidă şi că mai bine nu mai facem asta. Apoi filmăm o scenă, mai târziu, cu Courteney. Iată că şi ea se îndreaptă spre mine şi îmi spune: „Lem, poţi să-i spui să nu-mi bage limba în gură? Nu mi-a venit să cred! A trebuit să-i spun din nou, dar puţin mai ferm‟, a declarat Michael Lembeck pentru hollywoodreporter.com.

@instagram/jenniferaniston



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg