De ce să ţii cont înainte de a aplica fondul de ten

1 72291 original jpg jpeg

Fondul de ten este produsul esenţial al machiajului, pe care îţi este simplu să-l foloseşti şi care-ţi garantează un look proaspăt, indiferent de numărul de ore dormite, în noaptea precedentă. Iată ce trebuie să ai în vedere, atunci când îţi alegi un fond de ten sau când vrei să-l schimbi pe cel existent.

Nuanţa potrivită

Primul pas este să alegi un produs potrivit nuanţei pielii tale,prin încercări. Nu alege tonuri prea roz sau prea portocalii. Pur şi simplu,alege vreo 3 nuanţe de fond de ten,pe care le consideri potrivite,apoi încearcă-le pe linia maxilarului.

Acea nuanţă care aproape că dispare odată aplicată pe pielea ta este şi cea corectă;va estompa imperfecţiunile,dar în acelaşi timp se va potrivi tonului pielii tale.

Ce formulă alegi

Există mai multe tipuri de fond de ten:cremă,pudră sau lichid. Alegerea ta ar trebuie să depindă de tipul de piele pe care-l ai şi de sezon.

Dacă ai pielea uscată,încearcă unul cremos,iar pentru tenul gras,încearcă un fond de ten pudră. Pentru tenul normal,poţi alege orice,dar specialiştii îţi recomandă produsele lichide,acestea garantând un aspect natural al pielii.

Foloseşte nuanţe diferite

Dacă ai de gând să-ţi petreci mult timp la soare,atunci ai grijă să ai cu tine două nuanţe de fond de ten,pe care să le combini,astfel încât să obţii culoarea pielii tale.

Pentru zonele ceva mai expuse soarelui,deci mai roşiatice sau mai bronzate,foloseşte o nuanţă mai închisă,iar pentru zonele în care soarele nu te atinge,alege o nuanţă mai deschisă.

Ce instrumente foloseşti

Periile speciale pentru aplicarea fondului de ten,garantează o acoperire uniformă a tenului. Nu orice zonă a feţei necesită aceeaşi cantitate de produs,aşa că o pensulă poate face diferenţa.

Pentru zonele greu accesibile foloseşte o perie ascuţită,iar în rest,alege una bombată sau rotunjită la capăt.

Aplică pudră pe zona T

Această zonă este adesea predispusă roşeţii,sudorii sau excesului de sebum,astfel că,o pudră aplicată aici,este cel mai bun mod de a asigura durabilitate şi rezistenţă fondului tău de ten.  

Evită să aplici cantităţi mari,tutoşi,deoarece va arăta inestetic (ca o mască).



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg