Delia şi operaţiile estetice pe care şi le-a făcut

1 83766 original jpg jpeg

Are 36 de ani şi e frumoasă foc. Este una din cele mai în vogă vedete din România la ora actuala. Dar azi vom vorbi despre Delia şi operaţiile estetice pe care şi le-a făcut. Conform medicului estetician Adina Alberts, artista are o intervenţie minoră la nas şi buzele aranjate.

Specialistul în chirurgie estetică a analizat o imagine de-a Deliei. Adina Alberts a lăudat-o pe vedetă pentru că, la cei 36 de ani ai săi, se îngrijeşte bine. Delia şi-a operat nasul şi şi-a aranjat buzele.

image

”Delia mi se pare o fată frumoasă. Are ochi mari, albaştri, trăsături frumoase, feminine, armonioase, echilibrate. Are un mic retuş la nivelul nasului care este foarte bine făcut. Bravo ei ca şi l-a făcut. Buzele sunt foarte puţin aranjate că mai mult nu pot să spun, chiar aranjate. Corporal nu îmi amintesc, nu ştiu dacă are implanturi.

Delia este un exemplu de reuşită pe toate planurile. Am cunoscut-o acum câţiva ani, nu era atât de sus cum e acum. Dar era ca acum o fată drăguţă, delicioasă, prietenoasă. Are grijă de ea, comunică prin outfiturile pe care şi le alege.

image

Ar fi putut avea acid hialuronic, o împrospătare la nas, lucruri care sunt oricum la ordinea zilei la vârsta pe care o are, dar nu are operaţii importante. Injecţiile nu sunt operaţii. Doar retuşul de la nas a fost operat, dar e de mică anvergură”, a mărturisit esteticianul Adina Alberts pentru Viva.ro.Recente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg