Delia şi operaţiile estetice pe care şi le-a făcut

1 83766 original jpg jpeg

Are 36 de ani şi e frumoasă foc. Este una din cele mai în vogă vedete din România la ora actuala. Dar azi vom vorbi despre Delia şi operaţiile estetice pe care şi le-a făcut. Conform medicului estetician Adina Alberts, artista are o intervenţie minoră la nas şi buzele aranjate.

Specialistul în chirurgie estetică a analizat o imagine de-a Deliei. Adina Alberts a lăudat-o pe vedetă pentru că, la cei 36 de ani ai săi, se îngrijeşte bine. Delia şi-a operat nasul şi şi-a aranjat buzele.

image

”Delia mi se pare o fată frumoasă. Are ochi mari, albaştri, trăsături frumoase, feminine, armonioase, echilibrate. Are un mic retuş la nivelul nasului care este foarte bine făcut. Bravo ei ca şi l-a făcut. Buzele sunt foarte puţin aranjate că mai mult nu pot să spun, chiar aranjate. Corporal nu îmi amintesc, nu ştiu dacă are implanturi.

Delia este un exemplu de reuşită pe toate planurile. Am cunoscut-o acum câţiva ani, nu era atât de sus cum e acum. Dar era ca acum o fată drăguţă, delicioasă, prietenoasă. Are grijă de ea, comunică prin outfiturile pe care şi le alege.

image

Ar fi putut avea acid hialuronic, o împrospătare la nas, lucruri care sunt oricum la ordinea zilei la vârsta pe care o are, dar nu are operaţii importante. Injecţiile nu sunt operaţii. Doar retuşul de la nas a fost operat, dar e de mică anvergură”, a mărturisit esteticianul Adina Alberts pentru Viva.ro.



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg