Delia şi operaţiile estetice pe care şi le-a făcut

1 83766 original jpg jpeg

Are 36 de ani şi e frumoasă foc. Este una din cele mai în vogă vedete din România la ora actuala. Dar azi vom vorbi despre Delia şi operaţiile estetice pe care şi le-a făcut. Conform medicului estetician Adina Alberts, artista are o intervenţie minoră la nas şi buzele aranjate.

Specialistul în chirurgie estetică a analizat o imagine de-a Deliei. Adina Alberts a lăudat-o pe vedetă pentru că, la cei 36 de ani ai săi, se îngrijeşte bine. Delia şi-a operat nasul şi şi-a aranjat buzele.

image

”Delia mi se pare o fată frumoasă. Are ochi mari, albaştri, trăsături frumoase, feminine, armonioase, echilibrate. Are un mic retuş la nivelul nasului care este foarte bine făcut. Bravo ei ca şi l-a făcut. Buzele sunt foarte puţin aranjate că mai mult nu pot să spun, chiar aranjate. Corporal nu îmi amintesc, nu ştiu dacă are implanturi.

Delia este un exemplu de reuşită pe toate planurile. Am cunoscut-o acum câţiva ani, nu era atât de sus cum e acum. Dar era ca acum o fată drăguţă, delicioasă, prietenoasă. Are grijă de ea, comunică prin outfiturile pe care şi le alege.

image

Ar fi putut avea acid hialuronic, o împrospătare la nas, lucruri care sunt oricum la ordinea zilei la vârsta pe care o are, dar nu are operaţii importante. Injecţiile nu sunt operaţii. Doar retuşul de la nas a fost operat, dar e de mică anvergură”, a mărturisit esteticianul Adina Alberts pentru Viva.ro.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg