Deodorantele naturale previn iritaţiile

1 58670 original jpg jpeg

Ai pielea sensibilă şi te ustură subraţul după ce te-ai dat cu spray? Optează pentru deodorantele din plante. Astfel, eviţi substanţele toxice şi previi iritaţiile cutanate. Iată câteva sugestii!

Deodorantele spray conţin o serie de substanţe nocive care pot înroşi pielea. Deşi nu există încă studii clare care să dovedească toxicitatea spray-urilor cu aluminiu,există specialişti care spun că în cantitaţi mici aluminiul este periculos cauzând,în timp,cancer de sân şi Alzheimer. Pentru a fi mai sigură încearcă deodorantele naturale.

Salvia este antibacteriană

Dacă eşti într-un magazin cu produse naturiste atunci întreabă farmacistul dacă îşi poate oferi un deodorant cu salvie. Aceasta are efect astringent şi previne excesul de umezeală de pe piele.

Piatra de alaun,de mare ajutor!

Dacă ai o piele sensibilă,care se irită uşor după epilare,încearcă deodorantul cristalizat din piatră de alaun. Înainte să-l aplici umezeşte-ţi subraţul şi aplică-l de câteva ori. Avantajele acestui tip de deodorant sunt multiple:reglează secreţiile,previne mirosul neplăcut de transpiraţie şi lasă pielea să respire. În plus,nu pătează hainele.

Bicarbonatul de sodiu reglează transpiraţia

Vrei o soluţie de îndepărtare a transpiraţiei care acţionează rapid şi este accesibilă? Tamponează-ţi  axilele,dimineaţa şi seara,cu o soluţie dintr-o linguriţă cu bicarbonat de sodiu şi 250 ml de apă. În plus,bicarbonatul de sodiu nu înroşeşte pielea şi nu provoacă infecţii. De asemenea,mai poţi încerca produse de îngrijire pe bază de pudră naturală argiloasă de caolin sau bentonit (rocă sedimentară argiloasă cu proprietăţi absorbante).Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg