Dermatologul Carmen Madeleine Curea ne spune adevărul despre spălatul părului cu şampon pentru… cai

1 70112 original jpg jpeg

În căutarea perfecţiunii, femeile sunt dispuse să facă aproape orice. Unele se supun unor ritualuri cosmetice ce par inventate de Inchiziţie, în timp ce altele recurg la terapii nebănuite. Aşa se facă că şamponul pentru cai dispare rapid de pe rafturile farmaciilor veterinare, şi asta nu pentru că România ar fi plină de herghelii, ci pentru că femeile îşi fac stocuri.

Din dorinţa de a avea pletele precum coama lui El Zorab,reprezentantele sexului frumos îşi spală părul cu şampon pentru... cai. Bănuiam că multe femei nu au puterea să spună NU niciunui tratament ce promite că le aduce mai aproape de perfecţiune,dar,până acum,auzisem doar despre tratarea acneei cu unguentul de uz veterinar Mibazon. Asta în ciuda faptului că produsul conţine trei antibiotice şi un antiinflamator steroidian,contraindicat în administrarea la nivelul feţei deoarece determină subţierea epidermei,cuperoza,telangiectazii,pilozitate facială,suprainfecţii cu germeni etc.

Vedetele de la Hollywood recunosc că îl folosesc

Dacă unele vedete de la Hollywood,de exemplu,bagă în ele,ca spartele,tone de mâncare apoi îşi autoinduc voma,asta nu înseamnă că trebuie sa le luăm drept exemplu. Însă când citeşti că Jennifer Aniston,Sarah Jessica Parker ori Kim Kardashian se numără printre femeile care îşi spală părul cu şampon pentru cai,abia te poţi abţine să nu dai o fugă la prima farmacie veterinară ce îţi iese în cale. Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg