Descoperă efectele afinelor pentru ten!

1 63924 original jpg jpeg

Te gândeai că aceste fructe micuţe sunt destinate strict consumului, pe întreaga perioadă a verii? Află că din ele îţi mai poţi face şi o mască perfectă pentru tenul tău. Iată cum!

Acidul din aceste fructe acţionează ca un exfoliant,iar vitaminele A şi C sporesc producţia de colagen. Afinele luptă împotriva radicalilor liberi, care pot cauza riduri, şi menţin pielea hidratată.

Masca din afine antiîmbătrânire

Înainte de a aplica masca pe faţă, află dacă aceasta tolerează ingredientele. Testează pe o porţiune de piele, eventual pe unul din braţe, pentru că aici derma este mai sensibilă.

Spală-ţi faţa pentru a înlătura murdăria sau urmele de machiaj şi las-o să se usuce complet. Preferabil ar fi să te îmbraci într-un tricou de casă, mai vechi, pentru că afinele pătează!

Aplică masca pe faţă, începând de la bărbie în sus,având grijă să eviţi zona ochilor. Relaxează-te pentru aproximativ 15 minute înainte să o îndepărtezi cu puţină apă călduţă.

Ingrediente:

1 cană cu afine proaspete1 cană de struguri negri fără sâmburi2 linguriţe suc ​​de grapefruit1 plic de gelatină, nearomată

Clăteşte afinele şi strugurii,şi adaugă toate ingredientele într-un blender. Fă din ele un piure. Acoperă amestecul şi pune-l în frigider pentru 35-45 de minute,pentru a căpăta consistenţă. Scoate-l şi lasă-l să stea la temperatura camerei timp de 10 minute. Aplică compoziţia pe pielea curată. Găseşte un loc şi relaxează-te preţ de 15 minute.Recente

Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg