Descoperă noua gamă Gerovital Plant (P)

1 68129 original jpg jpeg

În literatura persană este considerată floarea iubirii, iar proprietăţile sale terapeutice sunt cunoscute şi apreciate încă din Antichitate.

Floarea de mac este o adevărată plantă minune şi pentru ten,fiind recomandată pielii uscate,deshidratate,ofilite sau ridate. Are un efect puternic emolient,hidratează,regenerează şi protejează pielea,conferind elasticitate,fermitate şi catifelare.

Într-o lume în care poluarea şi stresul devin o constantă,avem nevoie de îngrijire şi protecţie împotriva factorilor externi. Uleiul organic din flori de mac are avantajul de a proteja tenul şi pielea de stresul urban. Tot mai multe persoane devin alergice,dezvoltă anumite sensibilităţii ale pielii,iar Uleiul din flori de Mac are efect calmant şi de protecţie.

Noua gamă Gerovital Plantavând la bază uleiul organic din flori de mac este recomandată în tratamentul cosmetic al tenurilor deshidratate şi expuse stresului factorilor de mediu,prevenind iritarea,apariţia ridurilor şi îmbătrânirea prematură a pielii.

Produsele sunt destinate persoanelor cu vârstă peste 25 de ani şi se bazează pe principii active naturale ce asigură o bună toleranţă şi compatibilitate cu pielea.

Produsele sunt hipoalergenice fără parabeni sau conservanţi.

Te invităm să descoperi noua gamă Gerovital Plant,secretul frumuseţii româncelor.

Mai multe informaţii despre Gerovital Plant-Flori de Macgăsiţi pe site-ul Farmec.roşi pe pagina de Facebook.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg