Destinaţii de vacanţă preferate de staruri

1 54550 original jpg jpeg

Pentru vedete, vara este o sursă de inspiraţie fără sfârşit când vine vorba de alegerea locului în care-şi vor petrece concediul. Insule uitate de civilizaţie, plaje scăldate de soare, peisaje irezistibile de munte – iată doar câteva puncte turistice care se înscriu pe hărţile lor. Descoperă-le în cele ce urmează!

Insulele Fiji:locuri exotice încărcate de romantism

a41a405101d224c99876785146dfce06 jpg jpeg

Petreceri pe plajă,cine romantice la apus sau seri de teatru,muzică şi film într-un decor cu insule muntoase,bogate în păduri tropicale şi vegetaţie luxuriantă:pe scurt,insulele Fiji. Nicole Kidman,Michelle Pfeiffer şi Russell Crowe adoră aceste meleaguri şi le vizitează ori de câte ori îşi găsesc timp. În apropierea lor se află şi Turtle Island (Insula Ţestoaselor),cunoscută mai ales pentru peisajele sale superbe,unde s-a filmat celebrul film „Laguna Albastră“.

Aspen:staţiune montană cu peisaje încântătoare

simeon stalpnicul png

Aspen (localitate din statul american Colorado) este una dintre cele mai căutate destinaţii montane din lume,indiferent de sezon. Kurt Russell şi Goldie Hawn îşi petrec majoritatea concediilor aici,dar asta o putem pune şi pe seama proprietăţilor deţinute de cei doi în acest colţ de rai. Aspen i-a găzduit şi pe Demi Moore (pe vremea când era cu Ashton Kutcher),pe Mariah Carey,Mischa Barton,Jack Nicholson,Bill Gates,dar şi pe Kevin Costner,care s-a şi căsătorit pe aceste meleaguri.

Barbados:paradisul de neuitat al nisipurilor albe

simeon stalpnicul png

Actorii Jude Law şi Hugh Grant îşi petrec majoritatea vacanţelor în Barbados,o insulă cu un singur oraş,Bridgetown,bucăţică de rai care se mândreşte cu plaje întinse de nisip,vegetaţie luxuriantă şi apă albastră,în care pare că se oglindeşte cerul. Şi cântăreaţa şi actriţa Queen Latifah obişnuieşte să vină aici,ori de câte ori are ocazia.

Miami:oraşul palmierilor legănaţi de vânt

simeon stalpnicul png

Numit şi „Casablanca Americii“,Miami este o metropolă multiculturală,exotică şi foarte căutată de turişti. Actriţele Cameron Diaz şi Scarlett Johansson se bronzează aproape an de an pe plajele fiebinţi şi savurează viaţa de noapte excentrică a acestui oraş. Cântăreţul Lenny Kravitz a încercat să facă şi ceva bani în Miami,deschizând două hoteluri,dar şi un studio de înregistrări.

Capri:  porţiune de ţărm îmbibată de istorie

simeon stalpnicul png

Această insulă italiană este de ani buni o destinaţie la mare căutare,câştigându-şi numele de „Insula milionarilor şi a vedetelor“. Celebrităţi ca Mariah Carey,Eddie Murphy,Jennifer Lopez şi Cindy Crawford se refugiază aici vara.

Copacabana:una dintre cele mai selecte plaje din lume

simeon stalpnicul png

Pentru cei mai pretenţioşi dintre pretenţioşi,cum ar fi şi cântăreaţa Jennifer Lopez,există întotdeauna celebra plajă din Brazilia,Copacabana. Aici a fost zărită mai mereu voluptuoasa cântăreaţă,tonifiată şi în parametri demni de invidia reprezentantelor de sex feminin. Katie Holmes şi Elton John au fost şi ei atraşi de plajele ascunse,tipic braziliene,de samba,de spiritul exploziv al localnicilor,de mâncarea gustoasă şi de oamenii veseli care trăiesc în aceste zone.

Rio de Janeiro:atracţie turistică irezistibilă

simeon stalpnicul png

Acest oraş te duce cu gândul la plaje îmbietoare,dealuri stâncoase impresionante,un peisaj urban plin de culoare,nopţi şi zile toride,atmosferă incendiară. Penélope Cruz şi soţul ei,Javier Bardem,frecventează destul de des această destinaţie,iar Gerard Butler şi Madonna petrec concedii îndelungate în aceste locuri uluitoare.