Dietă în cuplu! Cum se mențin în formă Chris Hemsworth și Elsa Pataky

De când și-au oficializat relația în 2010, Chris Hemsworth și Elsa Pataky formează unul dintre cele mai frumoase cupluri. Desigur, ei fac și sacrificii pe măsură. Iată cum reușesc să se mențină în formă cei doi actori! 

image

În procesul de slăbire, sprijinul partenerului de viață este important, iar când ambii urmează același stil de viață succesul este garantat. Acesta este și cazul actorilor Chris Hemsworth (40 de ani) și Elsa Pataky (47 de ani), care și-au arătat trupurile fără cusur, vara trecută, în vacanța din Spania. Potrivit „Eat This, Not That!‟, ambii muncesc din greu pentru a fi în formă. 

Ce face Chris Hemsworth pentru a se menține în formă

Pentru a se menține în formă, Chris Hemsworth consumă mai multe mese pe zi. Antrenorul său, Luke Zocchi, a dezvăluit că actorul mănâncă puțin și des (între 6 și 8 mese, pe zi), deoarece îl ajută la stimularea metabolismului. De regulă, actorul consumă friptură de pui, pește, orez alb, cartofi dulci, iar între mese, bea un shake bogat în proteine. În plus, actorul ține cont de principiile postului intermitent. Inclusiv soția, Elsa Pataky, a început să postească datorită lui Chris. „Corpurile noastre sunt capabile să rămână fără hrană mai multe ore‟, a spus ea. Această metodă, de a consuma alimente, într-o fereastră de 8 ore sau mai puțin, ajută la slăbit, deoarece mănânci mai puține calorii pe parcursul zilei. 

Citește și: Avantajele postului intermitent. Această metodă nu este doar despre slăbit!

Pe lângă dieta sănătoasă pe care o urmează, Chris Hemsworth se antrenează în sala de fitness cu greutăți și este pasionat de box. 

Elsa Pataky este vegetariană 

Actrița are o dietă bazată pe plante, bogată în leguminoase, cereale și legume prospete sau congelate. Printre alimentele sale preferate se numără: fasolea, broccoli, cartofii și orezul.

Citește și: Dieta metabolică te slăbește 20 kg în 13 zile. Meniul pe zile e aici 

Elsa Pataky face și mișcare. Ea practică yoga cu greutăți, de ani de zile: „Antrenamentul de yoga cu greutăți chiar funcționează. Întinderile sunt importante pentru mușchi, iar pe femei le ajută să obțină acea formă frumoasă a corpului‟, a declarat ea, potrivit sursei menționate. 

Sursă foto: Instagram-@Chris Hemsworth, Pinterest Recente

Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg