Dieta lui Demi Moore

1 68611 original jpg jpeg

La premiera filmului “Five”, la New York, Demi Moore (48) a arătat mai slabă ca oricând, provocând numeroase comentarii cu privire la obsesia ei pentru silueta perfectă.

Demi Moore arată superb,spun unii. În timp ce alţii comentează vehement regimul drastic de slăbit al actriţei de 48 de ani. Printre comentatori – medicul nutriţionist Majid Ali,care spune că Demi Moore face prea mult sport şi mănâncă prea puţin. "Arată mai degrabă ca şi cum s-ar antrena peste aportul de calorii, decât că ar suferi de o tulburare de alimentaţie",a afirmat medicul,potrivt Mediafax.

Însăşi Demi Moore recunoaşte că e obsedată de felul în care arată. "Sunt extrem de obsedată faţă de corpul meu. Am făcut din asta o măsură a valorii mele",mărturisea actriţa de curând. Ea adaugă că nu o interesează doar frumuseţea,ci şi sănătatea. Însă dietele ei repetate nu par deloc sănătoase.

La începutul anului,Moore recunoştea că ea şi Ashton Kutcher (32) au urmat un regim de detoxifiere foarte strict.

În ce a constat acesta? Timp de 10 zile,cei doi au consumat doar un preparat din apă,lămâie,sirop de arţar şi ardei iute.

E un regim foarte în vogă printre vedetele americane,pe care îl urmează cu conştiinciozitate şi Gwyneth Paltrow sau Beyonce Knowles,convinse fiind că,în acest fel,ţin la distanţă toxinele şi pofta de mâncare.

În schimb,nutriţioniştii nu sunt deloc încântaţi de dieta-minune care oferă organismului doar 600 de calorii pe zi,adică doar o treime din cât ar fi necesar. Ei avertizează că privează organismul de energie şi afectează sănătatea.Recente

Printul Charles si Printesa Diana (sursa FOTO profimedia)
Jennifer Aniston sursa  Shutterstock jpg
Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg