Din cauza paparazzilor, Paris e din nou singură

1 48725 original jpg jpeg

Încă un milionar s-a despărţit de Paris Hilton! Cy Waits nu a mai suportat să trăiască în centrul atenţiei, înconjurat de fotografii şi de ziariştii care vânau orice mişcare a divei blonde. Aşa să fi fost?

Se pare că Paris Hilton n-a avut noroc în amor nici de data asta. Cy Waits,milionarul din Las Vegas,s-a hotărât să iasă din viaţa mezinei Hilton. Motivul? Domnul Waits nu s-a arătat dispus să mai suporte intruziunea paparazzilot în intimitatea lui. Aşa că iubirea lor s-a încheiat din cauza unor banale camere foto. Ca la Hollywood.

Cum a fost în cazul lor? Ca de obicei. Săptămâna trecută,au apărut zvonurile cum că relaţia celor doi traversează momente grele,care ar putea-o zdruncina din temelii. Atunci,Cy Waits a negat.

Dar,între timp,un prieten de-al lui Paris a declarat pentru revista US:,,S-au despărţit. E trist,ei îi pasă foarte mult şi crede că el e un tip grozav,însă traversează o perioadă dificilă".

Aşadar, Cy Waits a descoperit că să fii iubitul unui star nu-i chiar atât de uşor.

,,Cy a constatat că este dificil să îţi trăieşti viaţa în centrul atenţiei şi cred că asta este ceea ce a provocat despărţirea lor. Nu e nicio dramă, totul a fost pe cale amiabilă. Lucrurile nu au mers prea bine",ar fi declarat un apropiat pentru aceeaşi publicaţie americană,preluată de Agenţia de Presă Mondenă.

Adică viitoarea lui iubită va fi o anonimă? Poate că Cy Waits e doar un milionar decent din Las Vegas,cine ştie...Recente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg