Din secretele aplicării cosmeticelor

femeie crema ten 11 21 2008 4 14 41 pm jpeg

Calitatea produselor tale de înfrumuseţare contează la fel de mult ca şi modul în care le foloseşti. Tehnicile de aplicare le cresc eficacitatea şi te ajută să ai un ten şi o piele mai frumoasă.

Curăţarea tenului şi a gâtului este ideal s-o faci de două ori pe zi,dimineaţa şi seara,înaintea aplicării cremei hidratante. Orice tip de produs ai alege pentru acest pas,aplică-l cu ajutorul unui disc din bumbac,pentru a îndepărta orice urmă de impurităţi şi de machiaj. Dacă le întinzi direct pe faţă şi pe gât,nu vei face altceva decât să întinzi aceste impurităţi,nu să le elimini.

În privinţa folosirii cremei hidratante,fie ea de zi,fie de noapte,este bine să nu renunţi la un produs doar pentru că nu ai rezultate imediate. Înainte de a cumpăra o nouă cremă,dă-i puţin timp să acţioneze celei pe care o ai deja. Aplic-o pe ten,gât şi decolteu imediat după demachiere şi după folosirea unei loţiuni tonice. Pune puţină cremă în palmă,masează,pentru a încălzi şi a activa produsul,apoi întinde-l pe piele prin mişcări circulare,dar şi liniare,de jos în sus. În acest fel,stimulezi circulaţia sângelui.

Tot prin masaj aplică şi măştile de faţă. Este o metodă bună de a activa ingredientele din produs şi de a le ajuta să pătrundă cât mai bine şi rapid în piele. După aceea,lasă-le să acţioneze 15-20 de minute,apoi clăteşte tenul cu apă călduţă.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg