Dovadă de iubire! Ce gest special a făcut David Beckham pentru Victoria

David și Victoria Beckham formează un cuplu de peste 26 de ani, iar fostul fotbalist încă îi arată soției sale cât de mult o iubește. Ce gest special a făcut David în numele iubirii? 

image

În 1999, David și Victoria Beckham s-au căsătorit, după doi ani de relație. De atunci, au venit pe lume cei patru copii ai cuplului, Brooklyn, Romeo, Cruz și Harper, iar căsnicia lor a devenit un exemplu pentru mulți admiratori ai cuplului. Chiar dacă au trecut mai mult de 26 de ani de la prima lor întâlnire, David Beckham încă îi arată soției sale cât de mult o iubește. Ce gest frumos a făcut fostul fotbalist în numele iubirii? 

Citește și: Secretele mariajului fericit! Ce reguli și-au impus Victoria și David Beckham în căsnicie 

David Beckham își onorează soția cu un nou tatuaj! Vedeta și-a scris pe mâna stângă cuvântul „Posh‟, chiar lângă degetul pe care poartă verigheta de aur. Noul tatuaj face referire la numele de scenă pe care îl avea Victoriei Bekcham în trecut, și anume „Posh Spice‟. David nu este singurul membru al familiei Beckham care și-a tatuat numele „Posh‟ pe corp. Unul dintre copiii cuplului, Cruz, și-a făcut acest tatuaj pe braț. 

image

Câte tatuaje are David Beckham 

„Posh‟ este doar unul dintre tatuajele lui David Beckham. El a ajuns în salonul de tatuaje de cel puțin 67 de ori, scrie „Men's health‟. David are numeroase tatuaje pe piept, brațe și degete, iar numărul poate să ajungă la 80. Cel care se ocupă de tatuajele lui Beckham este Mark Mahoney, din Londra, care a tatuat mai multe celebrități, printre care Johnny Depp și Angelina Jolie. 

image

Ce semnifică tatuajele lui David Beckham 

Unele tatuaje pe care David le are simbolizează dragostea față de familie, în timp ce altele sunt diferite simboluri ale naturii, spiritualității sau ale sistemului solar. Printre ele amintim: pe partea stângă a gâtului, el are două tatuaje dedicate fiicei sale: numele „Harper‟ și „Pretty Lady‟. Pe ceafă, Beckham și-a tatuat un trandafir și declarația „Te iubesc‟. Lângă urechea stângă, Beckham are un stol de păsări, un mic trandafir, iar pe ureche o inimă neagră. De asemenea, David mai are pe corp: un model al sistemului solar, un crucifix în stil gotic, numele fiilor săi, Romeo și Brooklyn, porecla lui Brooklyn, „Buster‟, iar lista poate continua... 

image

Sursă foto: People, Pinterest  Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg