«Dumnezeu a vrut să ne întâlnim când eram pregătiţi să ne iubim»

1 51889 original jpg jpeg

Soţii Brancu sunt unul dintre puţinele cupluri unite atât pe ecranele televizoarelor, cât şi în viaţa de zi cu zi. Iar micuţul Teddy, fiul lor, creşte în mijlocul unei familii pentru care dragostea chiar mută munţii din loc.

  Oana,ce admiri la soţul tău? Dar tu,Cristi,la Oana?

Oana:Iubesc la el faptul că e curajos,bătăios şi drăgăstos. El este bărbatul pe care îl visam.

Cristi:În ciuda minei ei uneori dure,Oana e un om cu suflet şi un caracter curat şi minunat.

Cristi,în emisiunea ta,„Agentul VIP”,intri des în contact cu vedete care acum se iubesc,acum se urăsc. Care sunt duşmanii unei poveşti  de dragoste între două vedete?

În lumea asta prost făcută,iubirea este doar aparent lăudată. Scandalul,mizeria,bârfa şi hoţia sunt mult mai atractive. Aşa că,în clipa în care doi oameni cunoscuţi sunt împreună,se porneşte ceasul la bombă! Lumea caută trădarea.

Iubirea şi armonia nu mai contează,ci frivolitatea şi scandalul.  La aproape 1 anişor,ce trăsături aţi spune că a luat micuţul Tudor de la fiecare dintre voi?

simeon stalpnicul png

:Cei mai mulţi spun că Tudor este Cristi când era mic! E un copil minunat,foarte perspicace şi foarte voios şi,în egală măsură,cuminte. Mă surprinde viteza cu care înţelege ce se întâmplă în jurul lui!

:Tudor este un copil extrem de ambiţios şi deştept,şi aici simt că a luat de la mama sa determinarea de-a obţine ceea ce-şi doreşte! Mă topesc când îl văd zâmbind!

Ce ai descoperit la tine în postura de tată,Cristi?

Lucrurile pe care le puneam la inimă zi de zi,în tot ceea ce fac,au devenit inexistente în comparaţie cu tot ceea ce poate fi important pentru băieţelul nostru. Îmi doream să fiu părinte,dar abia când am ajuns să fiu,am înţeles dimensiunea responsabilităţii. Trebuie să fii cel mai bun,cel mai răbdător,cel mai inspirat,cel mai optimist pentru copilul tău! Şi nu există nicio scuză dacă nu eşti! Acesta va fi drumul meu.

 Oana,ce lecţii de viaţă consideri că trebuie să înveţe Tudor?

Vom face tot ceea ce ţine de noi pentru ca el să înţeleagă că e important să munceşti,că trebuie să ştii să-ţi foloseşti mintea pentru a obţine ceea ce vrei,că trebuie să ştii să iubeşti pentru a fi iubit. Simt că va fi un Leu (e zodia lui!) de care veţi auzi!

Ce cupluri admiraţi din showbizul autohton şi din cel internaţional?

:Îmi place,bunăoară,de Gabi Vrânceanu Firea şi Florin Pandele. Relaţia lor a evoluat atât de frumos şi arată că Dumnezeu are pentru fiecare un drum,atunci când crezi că nu mai poţi iubi. Şi,în egală măsură,îmi plac Andreea Esca şi Alexandre Eram.

:Mie îmi plac sinceritatea şi farmecul relaţiei dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană. Şi faptul că,în ciuda tuturor atacurilor,Andreea Marin şi Ştefan Bănică sunt la fel de uniţi ca la început!

Cristi,dacă ar fi să-ţi intervievezi soţia,la mai bine de patru ani de când v-aţi cunoscut,ce întrebări i-ai pune?

„De ce a vrut Dumnezeu să ne vedem,să ne descoperim şi să ne iubim abia când aveam 35 de ani? Ne-am fi iubit mai multă vreme...“  Oana,te rog să-i dai răspunsul soţului tău. Dumnezeu a vrut să ne întâlnim acum pentru că acesta a fost momentul în care amândoi eram pregătiţi să ne iubim complet,total. Mai devreme sau mai târziu,nu ar fi fost la fel. Mai devreme sau mai târziu,poate că Teddy,copilul nostru,nu ar fi fost aşa cum s-a născut!   Voi doi faceţi echipă şi pe platourile emisiunii „Confidenţial” de la Antena 2.

simeon stalpnicul png

Cum e să împăcaţi afacerile cu viaţa personală?

:Eu am făcut televiziune la 20 de ani,în calitate de director de post TV la Iaşi,dar şi ca realizator. Alături de Cristi şi cu ajutorul lui,mi-am împlinit visul de-a reveni pe platouri. Şi vă pot spune că funcţionăm perfect aşa.

:Pentru mine,lucrul la „Confidenţial“ a fost o completare a carierei mele. Mă ştia lumea doar ca jurnalist,dar nu bănuia că pot fi un om de divertisment cu bune rezultate. Şi nici nu vă imaginaţi ce bine e să lucrezi în echipă cu soţia,chiar şi o dată pe săptămână!

Lumea nu ştie despre Cristi că...

„... dragostea noastră l-a făcut,pentru prima dată în viaţa lui,să scrie poezii. Am în jur de 150 de poeme scrise,însufleţit de iubirea noastră.”

Puţini ştiu că Oana este o femeie...

„... care a avut mari probleme cu acneea. A fost marele complex al vieţii ei! Dormea cu fond de ten pe faţă! Încercarea de a rezolva această problemă a făcut-o să cunoască cosmeticele Ardes!”Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg