E iarna buzelor glamour!

1 50407 original jpg jpeg

Simbol absolut al feminităţii, o gură glamour are absolută nevoie de-un ruj de bună calitate. În plus, trebuie să ştii să utilizezi corect creionul pentru contur. Şi ar mai fi câteva trucuri...

Totul începe cu creionul pentru contur. La prima vedere,pare o operaţiune complicată,dar ea se simplifică dacă ai un creion cât mai bine ascuţit,pentru o linie cât mai fină şi mai precisă. Începe din mijlocul buzei superioare şi continuă cu baza buzei de jos. Apoi,cu linii mici şi continue,uneşte cele două porţiuni deja conturate.

Dacă vrei să dai impresia că ai buzele mai pline,nu ezita să depăşeşti uşor conturul natural. Şi invers:dacă ai buzele mai pline,trasează linia de contur în interior. Efect optic garantat! Conturul nu e absolut necesar,însă în caz că-l foloseşti,ai grijă ca el să aibă exact nuanţa rujului,altfel rişti să obţii un aspect vulgar.

Cât despre ruj,intensitatea culorii acestuia trebuie să fie în perfectă armonie cu personalitatea ta. Totuşi,tonurile intense de roşu sunt cele mai senzuale. Dar efectul glamour poate fi obţinut şi cu un ruj bordeaux,cu un roz luminos sau cu un bej nude.

Reţine că pentru a-ţi pune în evidenţă gura,ai nevoie de un ten impecabil şi de un make-up discret pentru ochi. Şi,în sezonul rece,e de preferat să mizezi pe buze,pentru că machiajul ochilor se întinde mai uşor din cauza vremii cu temperaturi scăzute,cu ploi şi cu ninsori.Recente

Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg