Economiseşte! Sfaturi de înfrumuseţare low cost!

1 51439 original jpg jpeg

Vrei să afli cum poţi economisi sume preţioase de bani,fără a-ţi sacrifica stilul personal? Normal că se poate! Iată 4 modalităţi simple prin care poţi arăta fantastic, fără a mai trece prin saloane şi magazine atât de des!

Vopseşte-ţi singură rădăcinile!Prin asta ieşi mult mai ieftin,decât dacă ai merge la un salon pentru retuşuri. O cutie de vopsea de păr costă cu până la de 3-4 ori mai puţin ca cea dintr-un salon profesional. Dacă nu te-ai vopsit singură niciodată,îţi poţi ruga partenerul să te ajute,iar în cazul în care acesta nu este în preajmă,prietena ta poate fi soluţia perfectă.

Cu cât îţi faci părul mai scurt,cu atât mai des te vei duce la salon pentru retuşuri. De aceea,îţi recomand o coafură de lungime medie,cu care nu vei avea atâtea bătăi de cap. O vizită la 4-5 luni va fi numai bună pentru bugetul tău. Nu alege tunsori complicate,cu asimetrii sau alte „artificii” de acest fel. Cu cât păstrezi tunsoarea mai simplă,cu atât vei avea mai mulţi bani pentru altele.

Dacă fardul sau oja ta preferată intră în reduceri,cumpăr-o! Nu sta pe gânduri! De obicei,produsele sezoniere sau cele care ţin de tendinţe sunt singurele care intră în soldări,deci dacă întâmplător ceva care-ţi place enorm se reduce,plăteşte pe loc. Mai poţi găsi oferte speciale,de sărbători sau între sezoane,când se trece la colecţiile noi.

Parfumurile care conţin alcool îşi pierd de obicei aroma mult mai repede decât cele care conţin petrol. Ştii cam de câte ori te dai cu parfum,într-o singură zi? Doar dacă nu ai tu o parfumerie personală,chestia asta cu pulverizările repetate,te aduc în sapă de lemn! Un parfum trebuie să te ţină chiar şi un an,nu 3 luni!