Ela Crăciun: „Siguranţa celor mici este pe primul loc pentru mine!”

3 76038 original jpg jpeg

Ela Crăciun se poate declara o femeie împlinită. Are 2 copii superbi, o carieră înfloritoare şi un blog de parenting de succes. Se implică în numeroase campanii speciale şi încurajează consumul de produse româneşti. Ce nu-i place la maşina personală şi ce o sperie în trafic, aflaţi din interviul de mai jos.

Obişnuiţi să comunicaţi cu ceilalţi participanţi la trafic? Un zâmbet, un gest…

Da, dacă am nevoie să mă lase să tai banda sau să intru într-o coloană, zâmbetul funcţionează de cele mai multe ori. Nu mă cert niciodată cu oamenii în trafic, chiar dacă, de multe ori, aş avea motive să o fac. În general, sunt cu cei mici în maşină şi nu vreau să mă vadă având reacţii nepotrivite la volan.

Dacă mergeţi mai repede ca şoferul din faţa dumneavoastră, îi daţi flash-uri? Îl depăşiti prin stânga? Puneţi presiune pe el?

Nu, niciodată. Depăşesc acolo unde este regulamentar să o fac şi nu pun niciodată presiune pe cel din faţă. Ştiu că un singur moment de nervi poate avea efecte dezastruase pentru ambii şoferi şi nu cred că un minut în plus sau în minus merită să îţi rişti viaţa sau carnetul de conducere.

Aveţi momente în care simţiţi nevoia să lasaţi maşina în parcare şi să luaţi bicicleta, mijloacele de transport în comun, taxiurile sau să mergeţi pe jos?

Uneori da, dar de cele mai multe ori mersul cu maşina este şi momentul în care eu rezolv multe lucruri de pe lista de “to do”. Dau telefoane, vorbesc cu oamenii cu care nu apuc în restul timpului, programez intâlniri sau îmi aranjez programul pentru zilele următoare. Maşina a devenit, pentru mine, nu numai un mijloc de transport ci un adevărat birou mobil.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg