Elena Gheorghe şi-a petrecut vacanţa pe litoralul românesc

1 58617 original jpg jpeg

Pentru că este una dintre cele mai apreciate artiste din România şi are un program încărcat de concerte vara aceasta, Elena Gheorghe a ales să îşi petreacă o mini vacanţă alături de cei dragi la malul Marii Negre.

Artista şi-a invitat întreaga familie în staţiunea Venus unde a petrecut la un hotel de  patru stele. Se pare că celebra cântăreaţă şi-a dorit un sejur exclusivist,într-o zonă liniştită,în cadrul căruia fiecare dintre membrii familiei să se simtă răsfăţat.

Toată atenţia părinţilor s-a îndreptat însă către mezinul Nicholas,care a avut la dispoziţie,în complex,diverse activităţi specifice vârstei. Elena a avut mare grijă de cel mic şi a ţinut să petreacă cât mai mult timp alături de el în scurta lor vacanţă.“ Nicholas a fost foarte fericit să afle că Mickey Mouse vine în fiecare zi la acest hotel pentru copiii cuminţi. Într-una dintre zile a fost tare încântat deoarece chiar Mickey ne-a creat aripi din baloane şi săbii cu care ne-am duelat”,a mărturisit artista.Se pare că Elena a profitat de acest sejur pentru a se relaxa şi pentru a fi mai aproape de familie. Părinţii acesteia,cât şi familia soţului său,le-au ţinut companie şi au profitat de sejurul liniştit de patru stele.Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg