Elimină în mod magic celulita

celulita jpeg

Deoarece este perioada în care se merge la mare, ştrand sau piscină, trebuie să avem un corp de invidiat, mai bine spus, perfect, lipsit de celulită şi vergeturi.

Celulita este formată din celule adipoase,care sunt depozitate sub piele şi care are un aspect distinct,la fel ca suprafaţa adâncită a coajei de portocală.Cauzele apariţiei celulitei pot fi genetica,modificările hormonale din organism,dar şi stilul de viaţă nesănătos. Acestea sunt considerate principalele cauze. Dar celulita poate fi combătută cu ajutorul unei aliment,care este natural şi eficient. Acesta este oţetul de mere.Oţetul de mere ajută la eliminarea celulitei deoarece este bogat în minerale,potasiu,magneziu şi calciu. Toate aceste elemente joacă un rol cheie în eliminarea toxinelor şi a retenţiei de apă din jurul coapselor şi a stomacului.Puterile vindecătoare ale oţetului de mere sunt cunoscute şi datează încă din vremea Egiptului Antic,Greciei şi Romei. În plus,era folosit pentru a combate balonarea şi celulita,în timp ce ajuta la slăbit şi la eliminareagrăsimii care se depozitează şi se transformă în celulită.

Iată ce trebuie să faci:

1. Amestecă un pahar de oţet de mere cu două de apă. Dacă vrei,poţi adăuga şi o lingură de miere. Aplică acest amestec pe zonele afectate de celulită şi lasă-l să acţioneze jumătate de oră,după care clăteşti cu apă călduţă. Repetă acest tratament de două ori pe zi până ajungi la rezultatele dorite.

2. În mod alternativ,combină două pahare cu oţet de mere şi două de apă şi aplică pe zonele unde este prezentă celulita. Înfăşoară zona cu folie de plastic şi pune peste ea un prosop şi lasă-l să acţioneze o oră. La final,îndepărtează prosopul şi folia de plastic şi clăteşte cu apă călduţă. Repetă acest tratament o dată pe zi şi

va fi eliminată complet.

3. Un alt remediu este un amestec pe bază de oţet de mere şi miere de albine. Amestecă două linguri de oţet cu o lingură de miere,şi ia-l de două ori pe zi la ore stabilite.

Un alt remediu care este benefic în eliminarea celulitei: Masaj cu ulei de scorţişoară

Uleiul de scorţişoară stimulează o bună circulaţie a sângelui şi facilitează eliminarea toxinelor care construiesc şi cauzează apariţia celulitei. Aplică o cantitate generoasă de ulei de scorţişoară pe zonele afectate ale corpului,cu mişcări circulare de masaj,în timp ce apeşi uşor cu vârful degetelor. Fii atentă,deoarece folosind o presiune prea mare poate duce la deteriorarea ţesutului. O alternativă este de a te masa altcineva sau de a merge la un terapeut de masaj.Recente

insula miliardarilor foto  Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie foto  Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg