Elimină în mod magic celulita

celulita jpeg

Deoarece este perioada în care se merge la mare, ştrand sau piscină, trebuie să avem un corp de invidiat, mai bine spus, perfect, lipsit de celulită şi vergeturi.

Celulita este formată din celule adipoase,care sunt depozitate sub piele şi care are un aspect distinct,la fel ca suprafaţa adâncită a coajei de portocală.Cauzele apariţiei celulitei pot fi genetica,modificările hormonale din organism,dar şi stilul de viaţă nesănătos. Acestea sunt considerate principalele cauze. Dar celulita poate fi combătută cu ajutorul unei aliment,care este natural şi eficient. Acesta este oţetul de mere.Oţetul de mere ajută la eliminarea celulitei deoarece este bogat în minerale,potasiu,magneziu şi calciu. Toate aceste elemente joacă un rol cheie în eliminarea toxinelor şi a retenţiei de apă din jurul coapselor şi a stomacului.Puterile vindecătoare ale oţetului de mere sunt cunoscute şi datează încă din vremea Egiptului Antic,Greciei şi Romei. În plus,era folosit pentru a combate balonarea şi celulita,în timp ce ajuta la slăbit şi la eliminareagrăsimii care se depozitează şi se transformă în celulită.

Iată ce trebuie să faci:

1. Amestecă un pahar de oţet de mere cu două de apă. Dacă vrei,poţi adăuga şi o lingură de miere. Aplică acest amestec pe zonele afectate de celulită şi lasă-l să acţioneze jumătate de oră,după care clăteşti cu apă călduţă. Repetă acest tratament de două ori pe zi până ajungi la rezultatele dorite.

2. În mod alternativ,combină două pahare cu oţet de mere şi două de apă şi aplică pe zonele unde este prezentă celulita. Înfăşoară zona cu folie de plastic şi pune peste ea un prosop şi lasă-l să acţioneze o oră. La final,îndepărtează prosopul şi folia de plastic şi clăteşte cu apă călduţă. Repetă acest tratament o dată pe zi şi

va fi eliminată complet.

3. Un alt remediu este un amestec pe bază de oţet de mere şi miere de albine. Amestecă două linguri de oţet cu o lingură de miere,şi ia-l de două ori pe zi la ore stabilite.

Un alt remediu care este benefic în eliminarea celulitei: Masaj cu ulei de scorţişoară

Uleiul de scorţişoară stimulează o bună circulaţie a sângelui şi facilitează eliminarea toxinelor care construiesc şi cauzează apariţia celulitei. Aplică o cantitate generoasă de ulei de scorţişoară pe zonele afectate ale corpului,cu mişcări circulare de masaj,în timp ce apeşi uşor cu vârful degetelor. Fii atentă,deoarece folosind o presiune prea mare poate duce la deteriorarea ţesutului. O alternativă este de a te masa altcineva sau de a merge la un terapeut de masaj.



Recente

shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg
Laura, Ada si Adela Retreat Vama Veche  jpg
terapia prin țipăt  foto   Shutterstock jpg
Brittany Murphy  foto   Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr  21   2024 jpg
7 michael jackson si lisa marie presley profimedia 0035714503 jpg jpeg
2 semne zodiacale cu noroc la bani in octombrie 2024  Sursa foto shutterstock 2278530341 jpg