Emilia Clarke, operată pe creier

1 85485 original jpg jpeg

Frumoasa actriţă britanică din Game of Thrones (Urzeala Tronurilor) a făcut dezvăluiri şocante. Emilia Clarke a fost operată pe creier de trei ori. Aceasta a avut probleme de sănătate serioase şi viaţa ei a fost în pericol. 

Emilia Clarke, operată pe creier

Actriţa din Game of Thrones, în vârstă de 32 de ani, a suferit două anevrisme şi trei operaţii pe creier. Aceasta a ţinut secretă starea ei de sănătate. În anul 2011, când avea 24 de ani şi încheiase filmările pentru primul sezon al serialului Game of Thrones, a suferit un anevrism.

„Chiar când toate visurile mele din copilărie păreau să devină realitate, aproape că mi-am pierdut minţile şi apoi viaţa. Nu am vorbit niciodată în public despre această poveste, dar acum este timpul“, a mărturisit Clarke.

Emilia Clarke, diagnosticată cu hemoragie subarahnoidă

La RMN, medicii au descoperit că are hemoragie subarahnoidă. Este o afecţiune gravă cauzată de sângerarea în spaţiul dintre creier şi membrana înconjurătoare. O hemoragie în spaţiul subarahnoid poate duce la comă, paralizie sau chiar moarte.

image

”A însemnat că nu mi-au deschis craniul. A durat trei ore, dar când m-am trezit durerea era insuportabil. Nu ştiam unde sunt, nu vedeam bine, aveam un tub băgat pe gât, mi-era greaţă şi nu mă puteam mişca”, a povestit Emilia Clarkle.

Citeste şi: Vladimir Furdik din Game of Thrones vine la Bucureşti

Emilia Clarke, două anevrisme

După această operaţie, medicii i-au dat o veste proastă. În partea cealaltă a creierului, Emilia Clarke avea un anevrism mai mic. Medicii i-au spus ca are două variante: anevrismul poate exploda în orice clipă sau poate rămâne latent.

image

Emilia Clarke s-a vindecat şi a revenit pe platourile de filmări. După ce a terminat sezonul 2 şi 3 din Game of Thrones, s-a dus la medici. Anevrismul îşi dublase dimensiunea şi actriţa a fost operată imediat pentru ca viaţa ei să nu fie în pericol.

Citeşte şi: Fanii pot vizita locuri din Irlanda de Nord unde au fost filmate scene din Urzeala Tronurilor

Sursa: edition.cnn.com