Erou în filme, dar şi-n realitate! Dwayne Johnson şi-a salvat mama de la sinucidere, la 15 ani

1 cu mama bun jpg jpeg

Fost luptător de wrestling şi jucător de fotbal, actorul este un pachet de muşchi, păstrându-şi forma fizică desăvârşită chiar şi după ce şi-a încheiat cariera sportivă. De fapt, acum este erou în filmele de acţiune, care n-are nicio teamă de nimic şi-i salvează pe cei aflaţi la ananghie. Exact aşa cum a făcut în adolescenţă, în viaţa reală!

Când te uiţi la Dwayne Johnson, ai impresia că nimic nu-i poate sta în cale, că totul e posibil pentru un om atât de puternic şi de optimist ca el. Însă nu este decât o aparenţă! Actorul se luptă cu depresia de ani de zile. Mai exact de pe vremea când mama lui a încercat să-şi ia viaţa chiar în faţa lui, iar el a sărit imediat s-o salveze. N-avea mai mult de 15 ani atunci.

Dwayne "The Rock" Johnson se luptă, zi de zi, cu depresia şi nu se jenează să recunoască acest lucru. „Avem cu toţii problemele noastre, iar depresia nu discriminează pe nimeni. Mi-a luat mult timp ca să-mi dau seama, dar secretul e să nu-ţi fie teamă să te deschizi. Mai ales dacă eşti vreun tip, ca mine, care are tendinţa de-a ţine totul în el. Ceea ce vreau să spun lumii întregi e că nimeni nu e singur!”, a declarat actorul, pe Twitter, în 2018.

Posesorul unui fizic impresionant, fostul sportiv a recunoscut că până şi unul ca el are slăbiciunile lui. Dwayne a dezvăluit că a făcut depresie după ce a urmărit-o pe mama lui, Ata Johnson (72), încercând să-şi ia singură viaţa, când el n-avea mai mult de 15 ani. Din fecirire, totul s-a încheiat cu bine, Jonhson a reuşit să-i salveze viaţa mamei lui, iar ea este o persoană importantă din viaţa lui chiar şi-n ziua de azi.

„Ajunsesem într-un moment în care nu-mi mai doream să fac nimic şi nu voiam să mă mai duc nicăieri”, a declarat starul din Fast & Furious. „Plângeam în continuu”, a adăugat în The Guardian. A fost afectat profund de momentul în care o văzuse pe mama lui intrând în traficul de pe o autostradă din Nashville, în încercarea de a-şi curma suferinţa provocată de pierderea casei lor. Ata fusese evacuată din propriul apartament şi nu mai voia să trăiască.

Celebrul ei fiu a sărit imediat ce a văzut-o pe mama lui băgându-se în faţa maşinilor. A tras-o de braţ şi i-a salvat viaţa, însă bietul adolescent a rămas cu o depresie cruntă în urma şocului trăit atunci. „Camioane şi alte maşini treceau la milimetru pe lângă ea. Am apucat-o şi am tras-o înapoi pe trotuar”, a scris Dwayne pe Instagram, după care a adăugat că mama lui era atât de afectată de tot ceea ce i se întâmpla în viaţă în acel moment, încât nici măcar nu şi-a amintit că a vrut să se sinucidă. „Nu-şi aminteşte nimic. Poate e mai bine aşa...”

Depresia s-a declanşat din cauza incidentului cu mama lui, dar au existat şi alţi facturi care au contribuit la apariţia ei, precum o accidentare care l-a scos pe tuşă la fotbal şi despărţirea de prietena lui de-atunci. Au trebuit ceva ani până ce mama şi fiul să-şi revină. Au acceptat amândoi tratamentul recomandat de specialişti şi acum The Rock încearcă să vorbească despre propria sănătate mentală, pentru a-i putea ajuta şi pe alţii în situaţii similare. „Eu şi mama mea am avut noroc în acea zi, când eu n-aveam mai mult de 15 ani, dar nu se întâmplă asta de fiecare dată...”, a precizat acesta.

Foto - ShutterstockRecente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg