Este Jennifer Lopez adepta procedurilor estetice? Iată cum își îngrijește vedeta tenul!

Jennifer Lopez a fost mereu femeia cu un aspect fizic de invidiat. Cu forme ideale și cu un ten impecabil, vedeta reușește la vârsta de 53 de ani să fie într-o formă excepțională. Dacă dieta și dansul o ajută să își mențină silueta, ce face cântăreața când vine vorba de tenul său? Este J-Lo adepta intervențiilor estetice?

image

Ne-am obișnuit ca vedetele internaționale să promoveze diferite tratamente și proceduri estetice, care le ajută să obțină o piele frumoasă și sănătoasă. Nu este și cazul lui Jennifer Lopez, care are alte trucuri. „Nu am apelat la injecții cu Botox până în ziua de astăzi. Prefer o îngrijire naturală‟, spunea cântăreața, într-un interviu, potrivit „Daily Mail‟. 

Injecțiile cu toxină botulinică reprezintă o soluție rapidă pentru îndepărtarea ridurilor și pentru a arăta mai bine, însă Dr. Dray, un cunoscut dermatolog din mediul online, susține că aceste proceduri nu ne ajută întotdeauna să inversăm semnele îmbătrânirii: „Există și alți factori care ne îmbătrânesc pielea. Oamenii au impresia că injecțiile cu Botox și procedurile cosmetice le ajută pe vedete să arate atât de bine. Dar este mai mult decât atât‟, spune medicul, potrivit „Bright Side‟. Specialistul explică ce anume o ajută pe J-Lo să beneficieze de un ten impecabil.

Trucurile lui Jennifer Lopez pentru un ten frumos 

Încă de la vârsta de 22 de ani, Jennifer Lopez folosește în mod regulat produse care îi protejează pielea de razele ultraviolete sau UV. Expunerea la radiații, fără protecție adecvată, favorizează formarea ridurilor și îmbătrânește pielea, iar J-Lo cunoaște cel mai bine acest aspect.

Citește și: 4 secrete care îți vor menține pielea tânără mult timp. Apa și factorul de protecție solară, obligatorii 

De asemenea, un alt factor care o ajută pe vedetă este dieta sănătoasă pe care o urmează. Dr. Dray spune că grăsimile sănătoase, proteinele, precum și alimentele bogate în vitamine C și în minerale stimulează producția de colagen, o proteină care menține pielea hidratată și elastică. La polul opus se află alimentele bogate în zahăr, care sunt dăunătoare pentru aspectul tenului. „Am înțeles de ce este important să ai un stil de viață sănătos‟, spunea artista, într-un interviu pentru „People‟. 

Un alt factor din stilul de viață al artistei, pentru care și dermatologul insistă, este mișcarea fizică. Potrivit specialistului, sportul „ajută pielea să fie sănătoasă și îi conferă un aspect proaspăt, deoarece îmbunătățește circulația și ameliorează inflamația din organism‟. Așadar, prin stilul de viață pe care îl are, artista reușește să aibă un corp armonios, dar și o piele de invidiat!  

Sursă foto: Instagram -@jlo  Recente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg