Este Jennifer Lopez adepta procedurilor estetice? Iată cum își îngrijește vedeta tenul!

Jennifer Lopez a fost mereu femeia cu un aspect fizic de invidiat. Cu forme ideale și cu un ten impecabil, vedeta reușește la vârsta de 53 de ani să fie într-o formă excepțională. Dacă dieta și dansul o ajută să își mențină silueta, ce face cântăreața când vine vorba de tenul său? Este J-Lo adepta intervențiilor estetice?

image

Ne-am obișnuit ca vedetele internaționale să promoveze diferite tratamente și proceduri estetice, care le ajută să obțină o piele frumoasă și sănătoasă. Nu este și cazul lui Jennifer Lopez, care are alte trucuri. „Nu am apelat la injecții cu Botox până în ziua de astăzi. Prefer o îngrijire naturală‟, spunea cântăreața, într-un interviu, potrivit „Daily Mail‟. 

Injecțiile cu toxină botulinică reprezintă o soluție rapidă pentru îndepărtarea ridurilor și pentru a arăta mai bine, însă Dr. Dray, un cunoscut dermatolog din mediul online, susține că aceste proceduri nu ne ajută întotdeauna să inversăm semnele îmbătrânirii: „Există și alți factori care ne îmbătrânesc pielea. Oamenii au impresia că injecțiile cu Botox și procedurile cosmetice le ajută pe vedete să arate atât de bine. Dar este mai mult decât atât‟, spune medicul, potrivit „Bright Side‟. Specialistul explică ce anume o ajută pe J-Lo să beneficieze de un ten impecabil.

Trucurile lui Jennifer Lopez pentru un ten frumos 

Încă de la vârsta de 22 de ani, Jennifer Lopez folosește în mod regulat produse care îi protejează pielea de razele ultraviolete sau UV. Expunerea la radiații, fără protecție adecvată, favorizează formarea ridurilor și îmbătrânește pielea, iar J-Lo cunoaște cel mai bine acest aspect.

Citește și: 4 secrete care îți vor menține pielea tânără mult timp. Apa și factorul de protecție solară, obligatorii 

De asemenea, un alt factor care o ajută pe vedetă este dieta sănătoasă pe care o urmează. Dr. Dray spune că grăsimile sănătoase, proteinele, precum și alimentele bogate în vitamine C și în minerale stimulează producția de colagen, o proteină care menține pielea hidratată și elastică. La polul opus se află alimentele bogate în zahăr, care sunt dăunătoare pentru aspectul tenului. „Am înțeles de ce este important să ai un stil de viață sănătos‟, spunea artista, într-un interviu pentru „People‟. 

Un alt factor din stilul de viață al artistei, pentru care și dermatologul insistă, este mișcarea fizică. Potrivit specialistului, sportul „ajută pielea să fie sănătoasă și îi conferă un aspect proaspăt, deoarece îmbunătățește circulația și ameliorează inflamația din organism‟. Așadar, prin stilul de viață pe care îl are, artista reușește să aibă un corp armonios, dar și o piele de invidiat!  

Sursă foto: Instagram -@jlo  



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg