Este una dintre cele mai frumoase şi iubite actriţe din Turcia. Dilan Çiçek Deniz, într-un nou film romantic pe Netflix

12 dilan cicek deniz jpg jpeg

Dilan Çiçek Deniz este actriţă, model şi deţinătoarea titlului de Miss Universe Turcia 2014. În cinematografie s-a făcut remarcată prin rolul lui Sena Koçovali în serialul Legea familiei (Çukur), difuzat în România de postul Happy Channel.

Serialul Çukur  a avut un succes remarcabil în Turcia, dar şi în alte ţări. Fanii aşteaptă cu nerăbdare continuarea, pentru că filmările la sezonul 3 s-au întrerupt din cauza pandemiei. Producătorii au decis reluarea filmărilor în luna august, urmând ca următoarele episoade să fie difuzate în luna septembrie.

În serialul Çukur,  Sena (Dilan Çiçek Deniz) este iubita lui  Yamaç (Aras Bulut Iynemli) , pe care l-aţi mai văzut în Trădarea, Suleyman Magnificul, Intrusul şi Minunea din celula 7.

        View this post on Instagram                   Wait does anyone really know what happend with Tati,Shane and Jeffree #yasen #yamaç #sena #yamaçsena #senakoçovalı #yamaçkoçovalı #yamackocovali #senaforeverinourhearts #justiceforsena #cukur #çukur #arasbulutiynemli #dilançiçekdeniz #dilandeniz A post shared by Aras | Dilan (@y4.sen) on Jul 2, 2020 at 6:40am PDT

Wait does anyone really know what happend with Tati,Shane and Jeffree #yasen #yamaç #sena #yamaçsena #senakoçovalı #yamaçkoçovalı #yamackocovali #senaforeverinourhearts #justiceforsena #cukur #çukur #arasbulutiynemli #dilançiçekdeniz #dilandeniz

A post shared by Aras | Dilan (@y4.sen) on

Recent, Netflix a distribuit cel mai nou film al actriţei, Yarina Tek Bilet (Un bilet dus către ziua de mâine), în care Dilan Çiçek Deniz joacă alături de Metin Akdülger, pe care l-aţi mai văzut în serialul Yaman (2013).  Filmul spune poveste a doi străini care se întâlnesc în timpul unei călătorii cu trenul de la Ankara spre Izmir.

Dilan Çiçek, în vârstă de 25 de ani, a crescut în Antalya, dar în prezent locuieşte în Istanbul. Pe când avea 15 ani, a scris o carte de poezii, care a fost apreciată de mulţi autori şi poeţi turci. Fiind pasionată de artele scenice, în special de teatru, joacă în diferite spectacole încă din timpul liceului, iar la 17 ani câştigă într-o competiţie importantă de teatru. 

Printre cele mai importante premii din carieră este cel din 2018, ,,pentru cea mai bună actriţă” la cea de-a VIII-a ediţie a ITU Social Media Awards. 

Mai citeşte şi: Cât de sexy arată călare pe cal Meryem Uzerli, actriţa din ,,Suleyman Magnificul”

Sursa foto: Instagram/ dilandeniz



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg