Eşti blondă? Iată cum te machiezi!

1 73089 original jpg jpeg

Pentru femeile cu părul blond, unele culori, atunci când vine vorba de machiaj, pot fi prea dure. Dacă vrei să arăţi bine şi să-ţi pui în valoare frumuseţea naturală, urmează aceste câtva sfaturi simple!

Secret:Blondele arată cel mai bine machiate în tonuri calde. Pe obraji şi buze,încearcă un roz pal sau o nuanţă de piersică-roze.

Machiajul de zi cu zi al blondelor ar trebui să fie luminos şi natural. Fardul de pleoape poate fi roz sau bej,fardul de obraz roze,iar rujul neutru. Cam de atât ai avea nevoie pentru a arăta bine. Evită rimelul negru şi foloseşte în schimb,unul maro.

Fii sofisticată purtândargintiu

Pentru o seară specială,experimentează cu tuşe de argintiu sau gri-fumuriu. Aplică pe întreaga pleoapă mobilă un gri deschis la culoare,urmând ca în cuta oculară să aplici un fard ceva mai închis. Un fard de obraz corai,dar şi un ruj nu foarte lucioas,îţi vor completa discret look-ul de seară.

Ia în considerareculoarea ochilor

Pentru machiajul ochilor,blondele cu ochi albaştri arată cel mai bine atunci când folosesc nuanţe reci,cum ar fi gri argintiu şi albastru metalic. Dacă ai ochii căprui,atunci poţi merge pe nuanţe de maro şi prună. De asemenea,pentru sprâncene,recomandat ar fi ca acestea să aibă o nuanţă cu un ton mai închis decât restului părului,pentru a defini faţa.  

Atunci când te machiezi este foarte important să ţii cont atât de culoarea părului,dar şi de cea a ochilor şi a tenului. Dacă ai,de exemplu,un ten mai închis sau  măsliniu,apelează la tonuri pământii.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg