Eşti brunetă? Iată cum te machiezi!

1 60070 original jpg jpeg

Atunci când te pregăteşti să te machiezi, ia în considerare atât pigmentul pielii şi culoarea ochilor, cât şi nuanţa părului. Pentru a arăta de nota 10, urmează aceste sfaturi utile!

Când ne gândim la versatilitate,femeile brunete par a fi cele mai „înzestrate”,tocmai datorită părului lor,pentru că orice tip de machiaj ar alege,va merge de minune cu culoarea închisă a podoabei capilare.

În ceea ce priveşte machiajul ochilor,brunetele cu ochii căprui pot folosi tonuri de violet şi maro.

Dacă ai ochii albaştri,încearcă farduri gri sau un eye-liner de culoarea cărbunelui. În cazul unui păr şaten cu ochi albaştri,poţi apela la maro,tonuri aurii sau bronz,finalizate cu ajutorul unei mascara maro.

În majoritatea cazurilor,rujurile şi fardurile de obraz în tente pale sau de roz,nu flatează nici o brunetă! Dacă ai părul închis la culoare poţi experimenta cu mai multe culori şi nuanţe.

Roşul „picant” arată grozav,atunci când părul tău este mediu sau chiar maro închis. Nişte buze corai sau piersică accentuează frumos culoarea naturală a părului tău.

Accentuează-ţi ochii,cu ajutorul unor farduri puternic pigmentate;foloseşte şi un creion de contur,pe care să-l întinzi un pic,pentru a-l domoli un pic,dar şi două straturi de rimel maro.

Brunetele cu ochii căprui pot folosi aproape orice culoare de fard atunci când vine vorba de ochi! Dacă ai ochii verzi,te poţi folosi de nuanţe de mov,dar şi de un dermatograf închis la culoare. Păstrează restul feţei naturală şi dă-te cu un pic de gloss.

Obrajii,dar şi buzele brunetelor arată foarte bine în nuanţe de roz,maro şi bronz-trandafiriu.

În ceea ce priveşte sprâncenele,acestea ar trebui să fie cu 1-2 nuanţe mai deschise decât culoarea părului tău,pentru a-ţi îndulci trăsăturile feţei.  

Atunci când îţi cumperi cosmetice şi farduri,fii atentă nu doar la culoarea de bază a părului tău,dar şi la cea a şuviţelor. Dacă ai şuviţe blonde poţi purta,de exemplu,farduri în nuanţe de roz;în cazul în care ai avea ochii căprui şi şuviţe roşcate,acest lucru nu ţi s-ar potrivi la fel de bine.  

Încearcă să alegi mereu culori bogate,pentru machiaj;vezi cum ţi se potrivesc roşul picant,piersica şi coraiul.Recente

caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png