Eşti minionă? Iată câteva sfaturi vestimentare preţioase

1 73059 original jpg jpeg

În general, femeile înalte sunt complexate de faptul că toate privirile se îndreaptă spre ele şi este dovedit ştiinţific faptul că oricum ar fi, oricum ar arăta, orice ar avea sau nu ar avea, o femeie tot nemulţumită este! Dar ce ne facem când avem probleme cu înălţimea?!

Dacă femeile înalte pot găsi uşor elemente pentru ţinute de succes şi se pot bucura în voie de faptul că aproape orice articol vestimentar le vine „ca turnat”,cele mici de înălţime nu pot spune acelaşi lucru. Iată ce trebuie să ştii,dacă eşti minionă!

Când ai mai puţin de 1,65m,este bine să ţii cont de câteva sfaturi utile,care te vor ajuta să arăţi perfect. O minionă va trebui să evite întotdeauna dungile orizontale,fie alb-negre,fie colorate,deoarece vor crea efectul de „secţionare a corpului”.  

Nu putem spune acelaşi lucru şi despre dungile verticale,care vor crea senzaţia unor centimetri în plus minionelor!! Colierele la baza gâtului vor fi cu desăvârşire evitate,deoarece nu vor face altceva decât să „taie” din înălţimea acestora. Un sfat foarte recomandat femeilor scunde este să apeleze la trucuri bazate pe coliere lungi şi decolteuri adânci în „V”,ce vor oferi impresia de înalţime. De asemenea,pentru un plus de eleganţă şi crearea efectului de picioare lungi,ele pot purta rochii deasupra genunchilor,accesorizate foarte uşor cu o curea subţire în talie.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg