Eşti roşcată? Uite ce culori de oje poţi alege!

1 51655 original jpg jpeg

În principiu, lacul de unghii trebuie să-ţi ofere un look fără cusur. O culoare greşit aleasă se va lupta cu tonul pielii tale, cu cea a părului sau cu cea a ţinutei tale, oferindu-ţi un aspect obosit. Roşcatele naturale tind să aibă o piele deschisă la culoare, iar asta înseamnă că pot purta cam toate nuanţele de oje posibile. Iată ce poţi alege şi ce nu!

Nuanţe „statement”Nuanţele de vişiniu  şi burgund arată extrem de vii pe o piele deschisă,ca cea a roşcatelor. Dacă ai tente de cupru în păr,poţi încerca oje metalice,cum ar fi auriu,argintiu şi fumuriu,oje rubinii,sau chiar şi nuanţe de albastru strălucitor.

Roşcatele arată super sexy atunci când se dau cu ojă roşie sau roz,atâte vreme cât nuanţele sunt potrivite. Caută oje cu subtonuri de albastru. Dacă ai dubii cu privire la o culoare,alege mereu o nuanţă bogată de fructe de pădure,tocmai pentru că acestea conţin tentele de albastru,potrivite ţie.  

Orice care tinde să bată spre galben,îţi va face pielea să arate urât,dându-i o tentă şi mai rozalie. Dacă părul tău este roşcat,evită nuanţele de oranj! Dacă părul este roşu sau cu tente de cireş sau vişin,ţine-te departe de culori movulii sau exagerat de roşii.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg