Estompează roşeaţa cu ajutorul fondului de ten!

1 70100 original jpg jpeg

Dacă tenul tău capătă nuanţe roşiatice sau este predispus la erupţii, trebuie să apelezi la un produs „colorat”. Problema e cum obţii o acoperire eficientă fără a crea acel aspect de mască groasă, care arată mai mult a plastic decât a piele... Răspunsul e simplu; foloseşte mai multe produse o dată, în funcţie de zona de aplicare şi de problemele acesteia.

Combate roşul cu verdeAceastă metodă  apelează la complementaritatea celor două culori. Un fond de ten cu o nuanţă subtilă de verde în compoziţie,va face porţiunile roşii să dispară. Femeile cu pielea ceva mai deschisă la culoare nu vor agreea nuanţa de verde şi de aceea,o cremă sau o pudră cu tente de galben,ar fi cele mai indicate.

Începe prin aplicarea unui strat de cremă hidratantă colorată,pentru a reduce din roşeaţă,iar mai apoi foloseşte un fond de ten în ideea echilibrării nuanţei pielii şi pentru a căpăta un aspect finisat.

Evită aspectul de mască foarte groasă,în urma combinării fondului de ten cu un anticearcăn. Aplică un anticearcăn colorat doar în zonele afectate ale feţei.

Dacă ai o roşeaţă severă,de la capilarele sparte,poţi apela la un fond de ten special pentru cicatrici. Pentru restul feţei,utilizează un fond de ten ceva mai  deschis. Foloseşte un burete cosmetic,un pămătuf sau degetele,pentru a amesteca fondul de ten şi pentru netezirea aspectului pielii.

Studiază întotdeauna componentele produselor pe care le alegi pentru faţa ta. Cea mai bună soluţie este să alegi produse care includ un spectru larg de protecţie solară (de cel puţin 30).

O cremă cu protecţie solară poate oferi o acoperire suficientă pentru porţiunile roşii ale feţei,însă dacă nu obţii efectele dorite,combină crema cu un fond de ten ceva mai dens. Evită produsele cu ingrediente parfumate şi cu aditivi,pentru a evita iritaţiile,inflamaţiile şi erupţiile cutanate.Recente

Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg