Evită să foloseşti aceste produse cosmetice împreună! Îţi pot afecta pielea!

1 63653 original jpg jpeg

Din dorinţa de a avea un ten impecabil, multe dintre noi folosesc mai multe produse cosmetice simultan. Însă, există un risc destul de mare ca ingredientele din compoziţia lor să interacţioneze şi să afecteze pielea, în loc să o menţină sănătoasă.

Aşadar,află ce produse nu trebuie să foloseşti împreună.

1. Cremă Retin-A şi toner

Unele tonere conţin acid glicolic,care reface ţesuturile pielii,în timp ce altele sunt destinate combaterii acneei. Dermatologii atrag atenţia că tonerele nu ar trebui utilizate în acelaşi timp cu o cremă Retin-A,altfel rişti ca pielea ta să se usuce foarte rău. Cel mai bine este să foloseşti doar unul dintre aceste produse de îngrijire. 

2. Retin-A şi exfolianţi

Retin-A este un produs de îngrijire care poate creşte nivelul de sensibilitate a pielii,iar când este folosit în combinaţie cu un exfoliant,tenul tău poate avea de suferit.

3. Acid salicilic şi acid glicolic

Aceşti acizi se găsesc în multe produse de îngrijire a pielii,motiv pentru care trebuie să citeşti cu atenţie etichetele produsele şi să nu îi foloseşti simultan. Acidul salicilic este folosit pentru tratarea acneei,în timp ce acidul glicolic exfoliază pielea,îndepărtând celulele moarte. Când sunt folosiţi împreună,tenul devine uscat şi tern.

4. Vitamina C şi Peroxid de Benzoil

Cu toate că ambele au efecte benefice asupra tenului,când sunt folosite împreună,substanţa cunoscută sub numele de Peroxid de Benzoil anulează beneficiile vitaminei C. Aşadar,evită să le foloseşti împreună,dacă vrei să obţii efecte maxime de la produsele cosmetice ce conţin aceste ingrediente.Recente

Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg