Exerciţii faciale pentru prevenirea ridurilor

1 72933 original jpg jpeg

Chipul tău este cartea ta de vizită, aşa că nu este de mirare că ai face orice ca să scapi de riduri, de pielea lăsată şi de petele de pe ten, folosind poţiuni magice, loţiuni, injecţii sau intervenţii chirurgicale. Dar dacă ai putea rezolva problema cu ajutorul exerciţiilor faciale?

Una din cele mai bune căi de atacîmpotriva ridurilor o reprezintă exerciţiile pentru muşchii faciali,care redau fermitatea pielii tale,la fel ca oricare altă soluţie pentru elaticitate.

Nu poţi lupta cu timpul

Îmbătrânirea duce inevitabil la apariţia ridurilor şi a pielii lăsate. Acesta este un proces natural,genetic,care începe după vârsta de 25 de ani cu încetinirea producţiei de colagen şi elastină. Dar apariţia ridurilor mai este influenţată şi de factori externi,precum fumatul,expunerea excesivă la soare,expresiile faciale repetitive,cum ar fi zâmbetul şi încruntarea,alimentele nesănătoase,creşterea în greutate sau pierderea kilogramelor,şi chiar poziţiile de dormit preferate.

Sau poţi?

Experţii susţin că exerciţiile faciale vor lucra muşchii faciali exact în acelaşi mod în care se lucrează şi restul muşchilor corpului.  Dr. Joseph Mercola,medic osteopat,sugerează că lucrarea muşchilor faciali va ajuta la păstrarea fermităţii pielii şi va creşte circulaţia sângelui la nivelul întregii feţe. Unii practicanţi de yoga îşi extind aria de antrenament incluzând mişcările faciale.

Adepţii acestor exerciţii susţin că doar câteva luni de exerciţii faciale vor şterge de pe chipul tău zece ani. Acesta este un mare plus,dacă te gândeşti că poţi face singură acasă exerciţii pentru faţă,uitându-te la tutorialele de pe youtube.

Nu toată lumea este de acord cu exerciţiile faciale

Sigur că orice medalie are şi revers. Aşadar există şi medici care consideră că este contraindicat să lucrezi muşchii feţei,susţinând că asta ar putea grăbi procesul de îmbătrânire,la fel cum o face râsul.

Dacă ai luat în calcul posibilitatea de a încerca un program de exerciţii faciale,discută întâi cu medicul tău sau cu dermatologul pentru recomandări. Iar în cazul în care în continuare eşti decisă să faci exerciţii pentru faţă,execută tot timpul mişcările în faţa unei oglinzi,pentru a fi sigură că le faci corect. Poţi să-ţi faci o poză înainte de a începe procedurile. Dacă mişcarea pare să aprofundeze un pliu sau rid,elimin-o. După o lună sau două,mai fă-ţi o poză,pentru a vedea dacă există vreo schimbare sau îmbunătăţire. Mult succes!Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg