Extensiile de gene - cel mai util truc de frumuseţe

1 73604 original jpg jpeg

Cu siguranţă şi tu te numeri printre femeile care ar face orice să economisească timp şi totodată să arate bine. Acum, datorită extensiilor de gene, poţi avea privirea mult visată.

Ochii sunt cei care atrag atenţia cel mai mult la nivelul feţei,aşa că bine conturaţi te vor ajuta să arăţi minunat şi să transmiţi foarte multe,doar dintr-o singură privire. Cea mai căutată metodă de frumuseţe la ora actuală o reprezintă tehnica de aplicare a extensiilor de gene fir cu fir.

Ştii care avantajele purtării extensiilor de gene?

Corectează micile asimetrii

528fd6ee38449732c63ddfe098bd6824 jpg jpeg

Poţi corecta cu ajutorul extensiilor de gene forma şi poziţia ochilor şi micile asimetrii. De exemplu,în cazul ochilor foarte apropiaţi se alege o tehnică pentru a da senzaţia de ochi mai depărtaţi.

Te trezeşti machiată

f131cac4236654f8dc8e1223ac6ee2e6 jpg jpeg

Rutina ta zilnică de înfrumuseţare va dura mai puţin,pentru că te trezeşti cu gene deja lungi şi curbate,ceea ce înseamnă că economiseşti timp. Nu vei mai avea nevoie să foloseşti rimelul.

Efectul de eyeliner

c22146668a9a323f0a2d774b6f4aac0c jpg jpeg

Este atat de uşor de obţinut,fără să foloseşti măcar produse de make-up,care pe lângă faptul că nu rezistă pe toată durata zilei şi în orice condiţii,la finalul zilei trebuie să te şi demachiezi. În schimb,dacă porţi extensiile de gene,eşti machiată non-stop.

Privire seducătoare şi plină de personalitate

5a682839cf0568ae6c0070e2182a5285 jpg jpeg

Marilyn Monroe sau Audrey Hepburn au fost dintotdeauna apreciate pentru frumuseţea lor. Actriţele se foloseau încă din acea perioadă de acest truc de frumuseţe,pentru a avea o privire de felină.

Frumoasă la sală

Nu îţi face griji,de acum înainte poţi sta fără grijă că machiajul ţi se va strica sau se va întinde atunci când faci sport. Extensiile de gene te ajută să arăţi impecabil în orice împrejurare.

Fizionomia capătă un aspect întinerit

Datorită efectului de lifting,fizionomia capătă o alură vizibil întinerită. Îndulcesc,înfrumuseţează şi armonizează trăsăturile.

„Pentru un rezultat reuşit,extensiile de gene se personalizează ţinând cont de 3 factori:lungimea,grosimea genelor naturale şi forma ochiului. Poţi opta pentru un look natural sau unul mai accentuat. După aplicare,se evită contactul genelor cu apa şi expunerea la soare. Se periază zilnic,dimineaţa şi seara,iar demachierea feţei se face doar cu produse pe bază de apă”,recomandă master lash stilist-ul Maria Oana Popa.

credite foto:Elena Hîrţan