Faimoase, dar nefericite

1 46434 original jpg jpeg

Viaţa multor celebrităţi urmează, se pare, acelaşi tipar: faimă, bogăţie, o puzderie de fani, dezamăgiri personale şi singurătate.

Liz Taylor a avut multe căsnicii nefericite

Liz Taylor este cunoscută şi pentru numărul mare de mariaje,toate finalizate cu divorţ. A fost căsătorită de opt ori cu şapte soţi. Dragostea vieţii ei a fost Richard Burton,cu care a fost căsătorită de două ori. În plus,în 2004,actriţa a anunţat că suferă de o boală de inimă. Apoi a avut o tumoare pe creier,cancer de piele şi de două ori pneumonie. În prezent,foloseşte un scaun cu rotile pentru a se deplasa şi locuieşte singură.

Caroline şi blestemul familiei Grimaldi

Se spune că familia princiară Grimaldi ar fi blestemată. Astfel, aproape toate căsniciile sunt nefericite sau se sfârşesc tragic. Prinţesa Caroline de Monaco nu a avut o viaţă personală de invidiat. A fost măritată timp de doi ani cu un bancher francez.

S-a recăsătorit apoi cu Stefano Casiraghi ,care a murit într-o cursă nautică. Mai târziu, Caroline şi-a refăcut viaţa alături de Prinţul Ernst de Hanovra. Acesta a fost condamnat la opt luni de închisoare pentru agresiune.

Brigitte Bardot a vrut să se sinucidă

Brigitte Bardot, sex-simbolul anilor ‘60, îşi rezumă astfel viaţa: „Am fost foarte fericită, foarte bogată, foarte adulată şi foarte nenorocită, prea adesea dezamăgită. Am avut decepţii îngrozitoare. Iată de ce am ales să trăiesc retrasă şi singură“.

Actriţa s-a căsătorit de tânără ,la 18 ani,cu regizorul Roger Vadim. Pe singurul ei copil, născut în cea de-a doua căsnicie, nu l-a văzut o lungă perioadă de timp. Mai mult, actriţa a avut chiar şi o tentativă de sinucidere.

Marilyn Monroe, frumoasa umilită

Deşi strălucea în public, inima frumoasei Marilyn Monroe suferea. A fost deopotrivă adulată şi umilită, mai ales de bărbaţii din viaţa ei. Într-un interviu, Marilyn şi-a exprimat părerea de rău pentru modul în care şi Hollywoodul o eticheta: o blondă proastă.

Sănătatea ei mentală era subiectul preferat al presei. Mai mult, a fost chiar internată într-o clinică psihiatrică. A urmat apoi tragicul sfârşit: a fost găsită moartă în casa sa din Los Angeles, la doar 36 de ani. Moartea ei a fost înregistrată oficial ca sinucidere.Recente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg