Faimoase, dar nefericite

1 46434 original jpg jpeg

Viaţa multor celebrităţi urmează, se pare, acelaşi tipar: faimă, bogăţie, o puzderie de fani, dezamăgiri personale şi singurătate.

Liz Taylor a avut multe căsnicii nefericite

Liz Taylor este cunoscută şi pentru numărul mare de mariaje,toate finalizate cu divorţ. A fost căsătorită de opt ori cu şapte soţi. Dragostea vieţii ei a fost Richard Burton,cu care a fost căsătorită de două ori. În plus,în 2004,actriţa a anunţat că suferă de o boală de inimă. Apoi a avut o tumoare pe creier,cancer de piele şi de două ori pneumonie. În prezent,foloseşte un scaun cu rotile pentru a se deplasa şi locuieşte singură.

Caroline şi blestemul familiei Grimaldi

Se spune că familia princiară Grimaldi ar fi blestemată. Astfel, aproape toate căsniciile sunt nefericite sau se sfârşesc tragic. Prinţesa Caroline de Monaco nu a avut o viaţă personală de invidiat. A fost măritată timp de doi ani cu un bancher francez.

S-a recăsătorit apoi cu Stefano Casiraghi ,care a murit într-o cursă nautică. Mai târziu, Caroline şi-a refăcut viaţa alături de Prinţul Ernst de Hanovra. Acesta a fost condamnat la opt luni de închisoare pentru agresiune.

Brigitte Bardot a vrut să se sinucidă

Brigitte Bardot, sex-simbolul anilor ‘60, îşi rezumă astfel viaţa: „Am fost foarte fericită, foarte bogată, foarte adulată şi foarte nenorocită, prea adesea dezamăgită. Am avut decepţii îngrozitoare. Iată de ce am ales să trăiesc retrasă şi singură“.

Actriţa s-a căsătorit de tânără ,la 18 ani,cu regizorul Roger Vadim. Pe singurul ei copil, născut în cea de-a doua căsnicie, nu l-a văzut o lungă perioadă de timp. Mai mult, actriţa a avut chiar şi o tentativă de sinucidere.

Marilyn Monroe, frumoasa umilită

Deşi strălucea în public, inima frumoasei Marilyn Monroe suferea. A fost deopotrivă adulată şi umilită, mai ales de bărbaţii din viaţa ei. Într-un interviu, Marilyn şi-a exprimat părerea de rău pentru modul în care şi Hollywoodul o eticheta: o blondă proastă.

Sănătatea ei mentală era subiectul preferat al presei. Mai mult, a fost chiar internată într-o clinică psihiatrică. A urmat apoi tragicul sfârşit: a fost găsită moartă în casa sa din Los Angeles, la doar 36 de ani. Moartea ei a fost înregistrată oficial ca sinucidere.Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg