Fantomele din casa Claudiei Schiffer

1 49370 original jpg jpeg

Claudia Schiffer şi soţul ei, regizorul Matthew Vaughn, au hotărât să se mute în casa lor din Suffolk, Marea Britanie, pe perioada în care locuinţa lor din Londra va fi renovată. Dar mai întâi au chemat exorcistul.

Schiffer şi Vaughn s-au apucat să-şi renoveze casa din Londra şi au hotărât să se mute la ţară cât timp vor dura renovările. Dar de mutat,s-au mutat doar după ce au chemat un exorcist,pentru a izgoni din casa din Suffolk fantomele. Locuinţa cu astfel de probleme este situată în estul Angliei şi valorează 5 milioane de lire sterline.

Dar cum a ajuns celebrul manechin la concluzia că în casa ei ar exista fantome? Nu a trebuit să afle prea multe. I-a fost suficient să audă că două dintre tablourile de acolo sunt blestemate şi că fantoma unei mame,pe nume Penelopa,bântuie locul,scrie femalefirst.co.uk.

Claudia Shiffer are 41 de ani,este căsătorită de 8 ani cu regizorul Matthew Vaughn şi este mama a trei copii:Caspar (8 ani),Clementine (6 ani) şi Cosima (1 an şi 4 luni).

Cariera ei de manechin a început în 1987,când a fost descoperită într-o discotecă din Düsseldorf,Germania. Celebritatea i-a adus-o colaborarea cu Karl Lagerfeld,directorul artistic al casei Chanel.

Matthew Vaughn (40 de ani) a devenit cunoscut ca producător al filmului "Jocuri, poturi şi focuri de armă” şi a debutat ca regizor cu filmul "Prins la înghesuială ", în care a jucat Sienna Miller. În 2007, a regizat "Pulbere de stele".

Foto:Reuters



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg