Fără vergeturi în doar 4 paşi!

1 74743 original jpg jpeg

Sunt provocate de fluctuaţiile frecvente de greutate, apar la femeile gravide – sau pur şi simplu te trezeşti pe piele cu neplăcutele „dungi”. Poţi să le atenuezi urmând paşii de mai jos.

Aplică creme regeneratoare

Striaţiile apar  pe burtă,coapse sau şolduri. Sunt cauzate de ruptura colagenului la ivel subcutanat. Sunt inestetice şi te împiedică să foloseşti fuste prea scurte sau pantaloni peste genunchi. Din fericire,câteva creme hrănitoare reduc numărul vergeturilor şi aspectul neplăcut. Crema cu vitamina E are efect în special la viitoarele mame,dar este bună şi pentru femeile tinere care vor să atenueze vergeturile.  Şi crema cu retinol are efect în regenerarea colagenului.

Fă un masaj de netezire

Când aplici crema,masează lejer zonele afectate de vergeturi.  Fă mişcări circulare şi de „ciupire” în lungul striaţiilor,până ce crema pătrunde bine în piele.

Fă un tratament cu laser

Dacă zona afectată de vergeturi se întinde pe suprafaţă mare,încearcă un tratament cu laser. Are rolul de a încălzi stratul subcutanat,  pentru a stimula producţia de colagen şi a reduce striaţiile.

Consumă alimente cu antioxidanţi

Introdu în dietă alimente bogate în antioxidanţi  naturali – fructe roşii şi negre-,sau ia suplimente cu antioxidanţi naturali extraşi din fructe sau din seminţe de struguri.Recente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg