Fără vergeturi în doar 4 paşi!

1 74743 original jpg jpeg

Sunt provocate de fluctuaţiile frecvente de greutate, apar la femeile gravide – sau pur şi simplu te trezeşti pe piele cu neplăcutele „dungi”. Poţi să le atenuezi urmând paşii de mai jos.

Aplică creme regeneratoare

Striaţiile apar  pe burtă,coapse sau şolduri. Sunt cauzate de ruptura colagenului la ivel subcutanat. Sunt inestetice şi te împiedică să foloseşti fuste prea scurte sau pantaloni peste genunchi. Din fericire,câteva creme hrănitoare reduc numărul vergeturilor şi aspectul neplăcut. Crema cu vitamina E are efect în special la viitoarele mame,dar este bună şi pentru femeile tinere care vor să atenueze vergeturile.  Şi crema cu retinol are efect în regenerarea colagenului.

Fă un masaj de netezire

Când aplici crema,masează lejer zonele afectate de vergeturi.  Fă mişcări circulare şi de „ciupire” în lungul striaţiilor,până ce crema pătrunde bine în piele.

Fă un tratament cu laser

Dacă zona afectată de vergeturi se întinde pe suprafaţă mare,încearcă un tratament cu laser. Are rolul de a încălzi stratul subcutanat,  pentru a stimula producţia de colagen şi a reduce striaţiile.

Consumă alimente cu antioxidanţi

Introdu în dietă alimente bogate în antioxidanţi  naturali – fructe roşii şi negre-,sau ia suplimente cu antioxidanţi naturali extraşi din fructe sau din seminţe de struguri.Recente

Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Jennifer Lopez jpeg
Shania Twain la aproape 60 de ani jpg
caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg