Fardul metalic, un must pentru pleoapele tale!

1 63335 original jpg jpeg

Nimic nu se compară cu un fard de pleoape strălucitor pentru a-ţi ridica instant starea de spirit! Produsele de make-up vin într-o gamă largă, sunt mai puţin costisitoare ca o rochie de seară, însă sunt la fel de festive. Trebuie să ajungi la o petrecere? Ăsta este răspunsul tău!

Fardurile de ochi strălucitoare vin în trei variante de bază:cele sidefate,cele cu particule desclipiciîndrăzneţ şi cele cu nuanţe metalice. Dacă ai de gând să experimentezi cu un astfel de machiaj,începe cu o bază pentru pleoape. Astfel,vei evita migrarea fardului după doar câteva ore de la aplicare.

Dacă eşti începătoare în arta „strălucirii”,începe atunci cu un fard sidefat. Acesta are particule foarte mici care reflectă lumina şi în plus,tinde să rămână unde l-ai pus. Este de asemenea potrivit pentru zi şi poate reprezenta alternativa ceva mai veselă a nuanţelor de fard opace şi mate,cu care te-ai obişnuit în ultima vreme.

Fardurile cu sclipi,pe de altă parte,vin într-o gamă mai largă de culori,cu particule destul de mari,argintii sau aurii. Acestea sunt adecvate pentru seară,la ocazii festive,petreceri cu tematică sau ieşiri în club.

Un fard de ochi metalizat este modul cel mai simplu de a obţine un machiaj „dramatic”,cu o simplă aplicare. Poţi folosi atât degetele,cât şi un burete mic,special. Umbrele metalice pot fi folosite atât ziua,cât şi seara. Încercă auriu sau bronz pentru un luciu de zi şi argintiu sau „oţel” pentru seară.