Farduri care-ţi maschează defectele

1 74304 original jpg jpeg

Ţi-ai dorit mereu să afli trucurile pe care make-up artiştii le folosesc pentru a te ajuta să ascunzi micile defecte ale ochilor tăi? De acum poţi încerca la tine acasă câteva dintre ele pentru un machiaj reuşit şi o privire mai intensă.

«Ce fard mi se potriveşte?»Atunci când începi un machiaj al ochilor e bine să ai deja pregătite toate produsele de care ai nevoie pentru a le avea la îndemână.

Ceea ce trebuie să ştii este că tonurile de culoare pe care le vei alege trebuie să fie în armonie cu nuanţa pupilelor.

-Pentru

sunt potrivite culorile calde. Arămiul,auriul şi nuanţele ciocolatii sunt cele cu care vei face senzaţie la o petrecere.

-Dacă ai

,atunci culorile reci îţi vin mult mai bine (gri,bej,albastru),iar dintre culorile calde poţi alege violetul sau maroniul.

-Ai

? Atunci mergi pe roze,brun,gri,albastru. Poţi încerca şi jocuri de culori calde precum galben,oranje şi culori reci spre margine cum este verdele.

Aplicarea a două nuanţe de culoare pe pleoape poate avea efecte surprinzătoare şi te poate ajuta să dai impresia unor ochi mai mari ori mai mici,mai apropiaţi sau mai depărtaţi,în funcţie de defectul pe care vrei să ascunzi.

-Pentru

,foloseşte farduri în culori deschise pe partea de jos a pleoapei şi închise în cea de sus. În plus,aplică mascara şi pe pleoapele inferioare şi un contur cu creion dermatograf. Dacă vrei un machiaj rapid,foloseşte creion dermatograf numai în colţul exterior al ochiului.

-În schimb,dacă doreşti să

,mergi pe culori închise şi mate.

-Pentru a obţine

,aplică un fard în culori deschise în colţul exterior al ochiului şi unul în culori închise în cel dinspre nas,pentru a accentua zona cea din urmă.

-Dacă ai

şi vrei să pară mai depărtaţi foloseşte culorile fardului,astfel încât să atragi atenţia asupra colţului exterior al ochilor. În acea zonă fei aplica fardul care are o nuanţă închisă.

Credit foto:FotoliaRecente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg