Fetiţa Serenei Williams, într-o replică a costumului purtat de mamă la Australian Open. Povestea îmbrăcămintei asimetrice

1 shutterstock 125025731 jpg jpeg

Fiica Serenei Williams, Olympia, a purtat o versiune a ţinutei colorate purtată de mama ei la Australian Open din 2021. Faimoasa tenismenă a obţinut victoria împotriva nemţoaicei Laura Siegemund.

O postare publicată pe o reţea de socializare în contul Olympia, fetiţa de 3 ani a tenismenei Serena Williams şi a partenerului ei, Alexis Ohanian, apare într-un costum asimetric în negru, roz şi roşu, asemănător celui pe care Williams l-a ales pentru apariţia de la turneul recent la sfârşitul căruia a ieşit victorioasă. Cele cinci imagini ale postării o înfăţişează pe Olympia pe terenul de tenis, cu racheta în mână, ceea ce-i face pe mulţi fani ai Serenei să spună că este posibil ca micuţa să-i calce pe urme mamei. Williams a părut surprinsă de postarea făcută de soţul ei, întrucât comentariul indica faptul că ţinuta a fost prezentată înainte de a se putea îmbrăca amândouă la fel. Costumul ei chiar are o poveste interesantă.

Serena: „Olympia mă învaţă cum să fiu o persoană mai puternică în fiecare zi‟

Olympia, fiind prima născută a Serenei Williams, în vârstă de trei ani, adoră să-şi însoţească mama la antrenamentele de tenis şi să poarte costume asemănătoare cu ale acesteia. Apare adeseori pe reţelele de socializare alături de tenismenă în fotograii în care duo-ul zâmbitor mamă-fiică pozează în costume la fel, cum a fost unul de culoare roz imprimat cu numele sponsorului sportivei. „Împreună sunt de neoprit‟, a declarat un fotograf care le-a surprins recent în haine similare. „Sunt atât de fericită să apar alături de Olympia, această mini-Serena. Încerc s-o învăţ cum să fie o influenţă pozitivă, dar, de fapt, ea mă învaţă cum să fiu o persoană mai puternică în fiecare zi. Este partea cea mai bună a experienţei de mamă‟, a scris Serena Williams într-o postare pe Instagram.

Costumul, un omagiu aduc unei atlete americane uimitoare

Serena Williams a apărut în prima zi a turneului de la Melbourne într-un costum care a fost creat şi personalizat de sponsorul ei, cu care a semnat pentru un contract de susţinere de 55 de milioane de dolari încă din anul 2003. Sportiva a dezvăluit că acel costum a fost un omagiu adus atletei şi triplei campioane olimpice la sprint, Florence Griffith Joyner, care a murit în somn din cauza unei crize epileptice severe, în anul 1998, la 38 de ani.

„Florence Joyner m-a inspirat mereu. A fost o atletă minunată, incredibilă!‟, a spus Williams după victoria ei de la Australian Open, unul dintre cele 4 turnee de Mare Şlem. „Am văzut că apărea mereu altfel, se schimba mere. Ţinutele ei au fost întotdeauna uimitoare‟, a adăugat ea. Echipa sponsorului care o susţine s-a gândit că dacă va purta ceva ce-i va aminti de atleta care a inspirat-o, Serena va găsi forţa de face tot ce este necesar pentru a câştiga.

Florence Griffith Joyner, atleta cea mai rapidă din lume

Sportiva Florence Griffith Joyner (foto 3) a reprezentat SUA la Jocurile Olimpice din 1984 şi 1988 la proba olimpică de atletism. A obţinut medalii de aur în cursele de 100 m, 200 m şi 4x100 m la ultimele jocuri de la Seul. Cunoscută sub numele de Flo-Jo, ea este cea mai rapidă femeie din toate timpurile, cu recorduri mondiale pe care le-a stabilit în 1988. A rămas neînvinsă.

Joyner obişnuia să poarte costume care au devenit faimoase. Este şi cazul celui care acoperă un singur picior. L-a purtat când a concurat şi a câştigat medalia olimpică de argint din anul 1984.

În timpul unui interviu în timpul Jocurilor Olimpice din 1988, atleta a spus că acel costum cu un singur picior nu a fost creat aşa în mod intenţionat: „Acoperea iniţial ambele picioare. Când m-am uitat în oglindă, am tăiat partea care acoperea un picior şi mi-a plăcut cum arăta, aşa că am îmbrăcat un slip pentru a acoperi partea superioară. Mi-am spus că arată bine şi că-l voi purta‟.

FOTO: Shutterstock



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg