Florentina Opriş: «Ştiu că Sorin îmi este alături»

simeon stalpnicul png

Realizatoarea emisiunii „Sport, dietă şi o vedetă”, Florentina Opriş, se pregăteşte pentru o expediţie în Tibet, unde simte că va fi călăuzită de soţul ei, care s-a stins din viaţă la începutul acestui an.

Florentina s-a declarat nerăbdătoare să cunoască şi să împărtăşească obiceiurile şi credinţa tibetanilor,propunându-şi să ajungă la 5.000 de metri altitudine. În India,ea urmează să viziteze templele budiste împreună cu nepotul Indirei Gandhi. Renumita exploratoare româncă Uca Marinescu o va însoţi în această aventură,timp de 21 de zile.

În Himalaya,localnicii se hrănesc cu hrişcă,aşa că deja am început să consum zilnic acest aliment. În plus,m-am antrenat făcând drumeţii montane. Vreau ca prin această expediţie să reuşesc să aduc oamenilor noi informaţii şi sfaturi utile despre un stil de viaţă echilibrat.

De mult timp mi-am dorit să plec într-o asemenea călătorie,dar acum simt că este momentul potrivit. Ştiu că Sorin (n.r. soţul ei) îmi va fi aproape şi mă va călăuzi la fiecare pas”,a spus Florentina.

Vedeta Prima TV,în vârstă de 43 de ani,şi-a pierdut soţul în luna ianuarie,în urma unei lungi suferinţe cauzată de o maladie rară. Erau căsătoriţi din anul 1988 şi au împreună un băiat pe nume Loren.

Pe Florentina Opriş o poţi urmări în fiecare săptămână,în emisiunea „Sport,dietă şi o vedetă”,la Prima TV,în fiecare sâmbătă,de la ora 11.00.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg