Fly Project lansează clipul piesei „Musica” - VIDEO

1 50759 original jpg jpeg

Cu două piese în top 100 cele mai difuzate piese din România în anul trecut, trupa Fly Project lansează videoclipul celui mai nou hit – „Musica”. Piesa a strâns, de la momentul lansării, peste 6, 8 milioane de vizualizări şi este de 6 săptămâni pe primul loc în difuzările radio.

Videoclipul „Musica” a fost filmat în Los Angeles şi în Bucureşti,având un subiect cât se poate de firesc,desprins din realitatea fiecărei zile.

Doi tineri obişnuiţi,care au locuri de muncă,alese nu din pasiune ci din nevoie,şi care visează să-şi depăşească într-o zi condiţia,se întâlnesc întâmplător într-un fast-food şi se îndrăgostesc.

Cei doi sunt oricare dintre oamenii pe care-i vedem pe stradă,aici sau în America,şi funcţionează pe acelaşi tipar ca oricare dintre noi. Nu sunt modele,nu sunt altfel,sunt nişte oameni care-şi trăiesc viaţa în ritmul anului 2012,oriunde în lume,care se luptă să se întreţină,vor să-şi atingă visurile şi să-şi găsească dragostea.

Mereu avem impresia că altundeva este altfel,că alţii au o viaţă diferită,condusă de alte reguli,dar ne dăm seama că lumea îşi impune regulile peste tot. Visăm,ne trezim la realitate,iubim sau nu,muncim,din nevoie sau din pasiune,avem de ales sau urmăm calea dată,tiparul are aceleaşi puncte pe care toţi le bifăm” declară Tudor Ionescu.

 „Musica”,noul hit Fly Project produs de Fly Records,a beneficiat de un videoclip realizat de Alex Ceauşu şi echipa sa,aceeaşi care a realizat şi videoclipul piesei „Goodbye”,hitul internaţional lansat de Fly Project la începutul anului 2011.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg